Den nye tv-bruden

Hun er snart 27, fotballsupporter, og elsker Robbie Williams. Bordet skulle være dekket dersom Kjartan Salvesen melder seg som beiler for Ann-Kristin Gresby i «Bill.mrk: Bryllup».

-  Kjartan må gjerne banke på. Han er jo flink til å synge Robbie Williams og Matchbox 20, mitt favorittband, sier Ann-Kristin.

Fra 21. juli skal hun motta en strøm av beilere til en eksklusiv leilighet som TV3 stiller til disposisjon. Etter seks uker skal hun gifte seg med drømmemannen. Alt for åpent kamera.

Tror på drømmen

Men drømmer kan briste. I første sesong med «Bill.mrk: Bryllup» på TV3 ville kristiansandsjenta Bente Hafslund ikke ha svenske Kenneth Forsberg til ektemann. I stedet gjennomførte hun en seremoni uten prest i en iskatedral. Kort etter kjølnet forholdet.

Slik vil ikke Ann-Kristin ha det:

-  Jeg er gifteklar, og satser på å finne ektemann på de seks ukene.

-  Noen vil hevde at det er en idiotisk målsetting?

-  Jeg skjønner det. Men jeg tror dette blir såpass intensivt at de korte ukene tåler sammenlikning med et halvt års dating.

«Klin gæren»

-  Vil du kvie deg for å være intim med kameraer i veien?

-  Da jeg var liten, løp jeg bort hver gang det skulle tas bilder. Etter hvert er jeg blitt fortrolig med kamera. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg har ikke engang vært i lokalavisa, sier 167 cm høye og 50 kilo lette Ann-Kristin, som bruker 36/37 i sko, har hjerteformet diamant på tanna, trener aerobic, ikke leser bøker og fyller 27 torsdag.

Ann-Kristin tenkte på å søke realityserien allerede i fjor. Først i år tok hun mot til seg.

-  «Du er klin gæren!» ropte pappa. Men både han og mamma støtter meg 100 prosent, sier Ann-Kristin, som i fjor flyttet hjem til Hamar etter studier i Oslo. Pappa John blir arbeidsgiver når hun snart begynner som markedssjef i Hamar Bilutleie.

-  Pappa er en fargerik person, sier Ann-Kristin.

-  Og du sjøl da?

-  Vennene sier jeg er utadvendt og morsom å være sammen med.

-  Og fotballinteressert?

-  Jeg er vel mer Hamkam -interessert. Er på alle hjemmekampene, så dem mot Sogndal søndag.

Beilere har meldt seg

-  Hva må en mann ha?

-  Glimt i øyet, målbevissthet.

-  Hva misliker du?

-  Brautende og kverulerende menn, sier Ann-Kristin, som ble valgt blant 200 kvinnelige søkere.

Også mannlige søkere har meldt seg alt. TV3 forventer et nytt rush av beilere nå.

-  I tillegg vil vi snoke i Ann-Kristins privatliv og se om vi finner kandidater der, sier Ida Linchausen i TV3. «Bill.mrk: Bryllup» trakk 200 000 seere med Bente Hafslund. TV3 håper på enda flere nå.

HER ER BRUDEN: - Kjartan Salvesen var min Idol-favoritt hele veien. Men jeg foretrekker originalen, Robbie Williams, smiler Ann-Kristin Gresby. I likhet med Kjartan kommer Hamar-jenta til å gå fra anonymitet til kjendisliv når hun debuterer som reality-brud på TV3 til høsten.