EN KLASSIKER: Amerikanske tv-serier gjør comeback, og den siste i rekken i år er «Will & Grace» er tilbake i høst på TV3, Viafree og Viaplay. Foto: NBC
EN KLASSIKER: Amerikanske tv-serier gjør comeback, og den siste i rekken i år er «Will & Grace» er tilbake i høst på TV3, Viafree og Viaplay. Foto: NBCVis mer

Den prisbelønte amerikanske serien «Will & Grace» er tilbake

Gjenoppstår etter elleve år.

Den Emmy-vinnende og Golden Globe-nominert komedieserien ble sendt fra 1998 til 2006, og var blant de første i sitt slag som fokuserte på homoseksualitet.

Nå er det klart at denne høsten blir gjengen i den populære serien fra tv-selskapet NBC å se.

«Will & Grace» har norsk premiere 29. september på Viaplay, melder tv-kanalen. Den kommer også på TV3 og Viafree i løpet av høsten.

Skuespillerne i «Will & Grace», som er blitt en god del eldre siden slutten av 90-tallet, gyver løs på den niende sesongen av komiserien, melder Serienytt.

COMEBACK: «Will & Grace» er tilbake i høst. TV3, Viafree og Viaplay har sikret seg rettighetene.
COMEBACK: «Will & Grace» er tilbake i høst. TV3, Viafree og Viaplay har sikret seg rettighetene. Vis mer

Det er i alt 16 nye episoder som vises i høst.

Den populære kvartetten Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally og Sean Hayes er tilbake som New York-vennene Will Truman, Grace Adler, Karen Walker og Jack McFarland - elleve år etter at klassikeren gikk inn.

Og enda en gledelig nyhet til fansen: ifølge Aftonbladet blir det enda en sesong med vennegjengen - for sesong ti er allerede planlagt.

Mannen bak «Will & Grace», tv-regissør James Burrows, har mer enn 1000 sitcom-episoder på samvittigheten - serier som «Friends», «Frasier» og «Cheers».

Kjente amerikanske serier fra både et og to tiår tilbake har gjort comeback i år, som «Prison break» og «Twin Peaks».