Den prisbelønte amerikanske serien «Will & Grace» er tilbake

Gjenoppstår etter elleve år.

EN KLASSIKER: Amerikanske tv-serier gjør comeback, og den siste i rekken i år er «Will & Grace» er tilbake i høst på TV3, Viafree og Viaplay. Foto: NBC
EN KLASSIKER: Amerikanske tv-serier gjør comeback, og den siste i rekken i år er «Will & Grace» er tilbake i høst på TV3, Viafree og Viaplay. Foto: NBC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den Emmy-vinnende og Golden Globe-nominert komedieserien ble sendt fra 1998 til 2006, og var blant de første i sitt slag som fokuserte på homoseksualitet.

Nå er det klart at denne høsten blir gjengen i den populære serien fra tv-selskapet NBC å se.

«Will & Grace» har norsk premiere 29. september på Viaplay, melder tv-kanalen. Den kommer også på TV3 og Viafree i løpet av høsten.

Skuespillerne i «Will & Grace», som er blitt en god del eldre siden slutten av 90-tallet, gyver løs på den niende sesongen av komiserien, melder Serienytt.

Det er i alt 16 nye episoder som vises i høst.

Den populære kvartetten Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally og Sean Hayes er tilbake som New York-vennene Will Truman, Grace Adler, Karen Walker og Jack McFarland - elleve år etter at klassikeren gikk inn.

Og enda en gledelig nyhet til fansen: ifølge Aftonbladet blir det enda en sesong med vennegjengen - for sesong ti er allerede planlagt.

Mannen bak «Will & Grace», tv-regissør James Burrows, har mer enn 1000 sitcom-episoder på samvittigheten - serier som «Friends», «Frasier» og «Cheers».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer