Den rette for Sandra

Sandra Bullock (36) leter etter mannen i sitt liv og irriterer seg over folk som forsøker å gifte henne bort. Les siste nytt fra filmens verden.

Sexy Sandra Bullock regner seg selv som meget heldig når det gjelder kjærligheten. Hun ser ingen katastrofe med det faktum at hun er 36 og fortsatt ikke gift, sier den sjarmerende Sandra i et intervju.

I følge Bullock er ikke vennekretsen hennes like enig, og de forsøker til stadighet å gifte henne bort. Men det bor nok en romantiker dypt inne i Sandra Bullock, for som så mange andre leter hun etter den rette.

- Jeg vil finne den rette først for jeg har ikke lyst til å skille meg seks ganger. Jeg har alltid vært redd for å mislykkes i et ekteskap, så når jeg gifter meg skal det være for alltid. Jeg synes det er søtt at folk gifter meg bort til stadighet, men jeg er nok ikke klar for en slik forpliktelse riktig ennå.

I følge sladrespaltene har hun lenge vært sammen med sjarmøren Matthew McConaughey, men skal man tro Sandra selv, er hun fortsatt single.

Sandra Bullock er snart klar med ny film. I «Miss Congeniality» spiller hun en røff FBI-agent som må gå leke modell under en missekåring for å løse en sak. Det blir nok ikke noe problem for vakre Sandra.

BOLLYWOOD: Nazim Rizvi er en relativt ukjent indisk filmregissør. Hvordan i alle vide verden hadde han greid å få tre av Bollywoods største stjerner i hovedrollen og få anerkjente regissører til å utsette premieren på sine filmer?

Det hele var et komplett mysterium, men nå er løsningen her. I går ble nemlig Rizvi arrestert i sammenheng med en stor mordkonspirasjon. Det viser seg at hele hans karriere er blitt finansiert av Indias kriminelle underverden, og at jobben hans egentlig var å ta livet av en rekke av Indias største stjerner. En historie som overgår enhver film, med andre ord!

MATT DAMON benekter ryktene om at han og den eksotiske skjønnheten Penelope Cruz forelsket seg under innspillingen av «All the Pretty Horses». I følge Damon hadde de det altfor travelt.

- Penelope er en meget nær venn, men vi har dessverre ikke hatt så mye tid sammen. Etter innspillingen dro hun avgårde for å spille inn «Captain Corelli's Mandolin» og jeg har begynt å jobbe med «Bourne Identity», sier Matt Damon om den saken.

ROBERT DE NIRO vil ikke støtte kampanjen til Yoko Ono om å reklamere mot våpen. De Niro er mer på linje med Charlton Heston, sjefen for «National Rifle Association» , når det gjelder våpen. Han har nettopp fornyet sin våpenlisens.

AL PACINO satser på PR-bransjen i sin neste film. Han er i forhandlinger om å spille i «People I Know», hvor en presseagent blir blandet inn i et mystisk spill som involverer politikere og kjendiser. Dette er et miljø som bør være godt kjent for Pacino.

WOODY ALLEN slo Jim «Grinchen» Carrey under premieren i Paris. Allens «Small Time Crooks» spilte inn over 2 millioner dollar, mens Carrey dro inn 1,7 millioner.

SANDRA BULLOCK: Her i sin nyeste film «Miss Congeniality».