Den russiske revolusjonen framstilt i striper og bobler

Wandrups utvalgte: Lynkurs i begivenheten alle snakker om.

VLADIMIR ILITSJ LENIN spiller hovedrollen i Kristian Krohg Sørensens nye tegneserieroman, om den russiske revolusjonen.
VLADIMIR ILITSJ LENIN spiller hovedrollen i Kristian Krohg Sørensens nye tegneserieroman, om den russiske revolusjonen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
LEKSJON I RUSSISK revolusjon.
LEKSJON I RUSSISK revolusjon. Vis mer

TEGNESERIE: Flere bøker om den russiske revolusjonen er utgitt i det siste. Hvis du ønsker å få en kortfattet og anskuelig presentasjon av begivenhetene, anbefales Kristian Krohg-Sørensens tegneseriealbum «Den russiske revolusjonen».

Krohg-Sørensen er noe så sjeldent som russiskekspert og serieforfatter, berømmet for sin serie «Gulosten - Liv i helvete», dessuten for tegnede krøniker om Oslo-trikken og T-banen. Serien om Russland 1917 spenner fra februar til oktober og presenterer alle viktige hendelser og skikkelser, med egen utdyping i prosa bakerst i boka. Det rene hurtigkurset i russisk historie.

FARGERIK historieskrivning i to grafiske romaner.
FARGERIK historieskrivning i to grafiske romaner. Vis mer

Hvis du likevel er innom Tronsmos bokhandel, der Krohg-Sørensens serier fins, så spør etter den blodrøde kassetten «En russisk historie», fra det danske forlaget Faraos Cigarer. Da finner du to knallsterke serier av Fabien Nury og Thierry Robin, om revolusjonen i 1905 og om Stalins død. Fantastiske fortellinger om politisk råskap. En enestående seier for tegneserien til bruk i historiske skildringer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer