ELEFANTHUKOMMELSEN: Det menes over en lav sko i vår samtid. Det går ikke en eneste dag uten at noen mener noe om noe de ofte ikke har peiling på og Kronikk140 lurer også på hvilke andre kjøtthueholdninger vikan forvente å se premiert i kronikk-konkurranser i Aftenposten i framtida?
ELEFANTHUKOMMELSEN: Det menes over en lav sko i vår samtid. Det går ikke en eneste dag uten at noen mener noe om noe de ofte ikke har peiling på og Kronikk140 lurer også på hvilke andre kjøtthueholdninger vikan forvente å se premiert i kronikk-konkurranser i Aftenposten i framtida?Vis mer

Den sjuende elefanten i rommet

Vi må tørre å ikke snakke om ALLE dyrene i Afrika ettersom ikke alle støttenner kan pulveriseres til potensmidler, meldes det fra skrivekollektivet KRONIKK140

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Lukk opp vinduet 'a, det er så sjukt ræva debattklima her! Hva er det dem driver og trykker i media om dagen? Støtteerklæringer til terrorister! Sutring om dårlig debattklima! Oppfordringer til å bli enda døllere enn man allerede er!

Og dette i et land hvor stødige demokratiske tradisjoner har gitt oss en samtid der Anders Anundsen er justisminister! Akk - vi som elsket Gerhardsen, hvilken suppe vi har kokt oss. Tenk at det skulle vise seg at en styreform hvor selve deltakelsen er milevis viktigere enn kvaliteten på resultatet kunne figurere aldeles analogt med et offentlig ordskifte hvor det å ha en mening er viktigere enn hvorvidt meningen din er noe forbannet vrøvl.WHAT GIVES, som vi sier på internett.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99 kr/mnd)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn