I FORKLEDNING: Scarlett Johansson sjekket opp den intetanende skotten Kevin McAlinden iført parykk. Sekvensen er brukt i hennes nye spillefilm «Under the Skin». Foto: Film4/NTB Scanpix
I FORKLEDNING: Scarlett Johansson sjekket opp den intetanende skotten Kevin McAlinden iført parykk. Sekvensen er brukt i hennes nye spillefilm «Under the Skin». Foto: Film4/NTB ScanpixVis mer

Den skilte tobarnsfaren Kevin (29) ble sjekket opp av Scarlett Johansson. Så kom sjokket.

- Er du singel? Hva skal du gjøre i kveld?

Scarlett Johansson ble filmet med skjult kamera under opptakene til Jonathan Glazers sci-fi-thriller «Under the Skin», skriver NTB.

Dermed var det flere skotske menn som ble hyggelig overrasket da hun la an på dem.

Det var nemlig mange av de impliserte som ikke skjønte at sjekkingen, som fant sted i Glasgow, skyldtes innspillingen av en spillefilm som har høstet gode kritikker på internasjonale filmfestivaler, melder nyhetsbyrået.

Filmen handler om et romvesen, spilt av Johansson, som på sin vei gjennom Skottland dreper mennene hun forfører.

- Trøbbel på privaten Den skilte, skotske tobarnsfaren Kevin McAlinden (29) var en av mennene som intetanende ble utsatt for Johanssons sjekking, og som dermed har blitt med i filmen. Han sto på gata da Johansson stoppet bilen hun kjørte og spurte om retningsbeskrivelser.

Som en takk for hjelpen, ville Johansson kjøre McAlinden hjem.

Så begynte hun å flørte.

- Hun sa «Er du singel? Hva skal du gjøre i kveld?» Jeg tenkte at dette var helt fantastisk. Jeg har hatt en del trøbbel på privaten i det siste, og endelig så det ut som at lykken skulle snu. Jeg skulle nok ha visst at det var for godt til å være sant, sier McAlinden til Daily Mail.

Han forklarer at han ble sjokkert da han gikk ut av bilen og ble oppsøkt av en filmarbeider.

- Mannen spurte meg om jeg visste hvem som hadde kjørt meg hjem. Da han fortalte at det var Scarlett Johansson, visste jeg med en gang at det var sant. Alle brikkene falt på plass.

Basert på bok Skotten forklarer at han ikke kjente igjen den verdenskjente skuespillerinnen på grunn av den mørke parykken hun bruker i filmen, og at Johansson sa hun var på besøk fra London hvor familien hennes eide en stor møbelforrenting.

«Under the Skin» er basert på en roman av Michel Faber. Det er foreløpig uklart hvorvidt Glazers film blir å oppleve på norske kinoer, skriver NTB.

(NTB/Dagbladet)