- Den som har minst igjen i skålen når tida er ute er den tøffeste av oss - skråstrek dummeste

Ylvisbrødrene fikk servert larve, melorm og gresshoppe.

(Dagbladet): I kveldens episode av «I kveld med Ylvis» på TV Norge får Ylvisbrødrene og Calle seg en real utfordring. Med katastrofe som tema for programmet skal gutta teste hvem som ville overlevd lengst etter at en stor katastrofe har inntruffet.

- En ting vi har lært av katastrofefilmer er at når katastrofen først har lagt seg kommer det virkelige helvete: Å skaffe seg mat. Da må man gjerne leve av det man finner i naturen, som innsekter og døde dyr, sier programleder Bård Ylvisåker.

Se klippet fra kveldens episode øverst i saken.

Med det skal de tre teste hvem av dem som best overlever på det naturen har å by på, og «kokken» Magnus Devold kommer inn i studio med tre ganske så udelikate boller.

TALKSHOW: Bård og Vegard Ylvisåker har denne høsten hatt det travelt med talkshowet, samtidig som de har gjort verdenssuksess med låta The Fox. Foto: Nina Hansen
TALKSHOW: Bård og Vegard Ylvisåker har denne høsten hatt det travelt med talkshowet, samtidig som de har gjort verdenssuksess med låta The Fox. Foto: Nina Hansen Vis mer

- Det er larve, melorm og gresshoppe, og litt hermetikk. Whiskas, sier Devold, for anledningen ikledd et blodig forkle.

De får 30 sekunder på seg på å spise så mye fra skålen med insekter som mulig.

- Den som har minst igjen i skålen når tida er ute er den tøffeste av oss. Skråstrek dummeste, sier Bård Ylvisåker, før insektspisekonkurransen ruller i gang.