Den store kjendisfesten

hitawards var en stor parade av kjendiser - både på og etter selve showet i Spektrum. I natt festet kjendiser i alle kategorier de i tre etasjer på Byporten kjøpesenter i Oslo sentrum.

-Et kjempekick

Programledertrioen Gunilla Holm, Daniel Franck og Erik Røe var svette, slitne og kjempehappy rett etter at hitawards-sendinga var over i går kveld. - Dette tok av, fastslo Erik Røe.

Gunilla Holm stilte i år som i fjor i selvtegnede kjoler, sydd av mamma Helen.

- Akkurat nå aner jeg ikke hvordan det gikk, men jeg har en veldig god følelse, sier Gunilla Holm.

Erik Røe og Daniel Franck er også stolte.

- Vi er mest imponert over oss selv, Gunilla var jo liksom dronning fra før, sier Franck.

8526 publikumere fylte Oslo Spektrum under hitawards i går kveld, og lagde tidenes musikkgalla i Oslo. - Det største kicket var å komme ut på scenen og se alle folka i salen.

- Jeg har aldri vært på sånn pressekonferanse før, dette er jo bare dritfett! sier Erik begeistret. - Og nå blir det partyyyyy!!!!!

From Oslo with love...

Valgkampen er ikke slutt: Modellene Ewa og Janne lovet å stemme på Oslos ordfører Per Ditlev Simonsen.

Ordføreren gjorde en av sine mest glamorøse opptredener hittil, som prisutdeler til Stig van Eijk, årets mannlige artist.

- My name is Ditlev Simonsen. Per Ditlev Simonsen.

PÅ FEST:</B> Lene Marlin rager ikke så høyt over bakken, men det var ingen tvil om hvem pressen satte høyest ved ankomsten til Byporten.
PÅ FEST:</B> Multicyde dukket også opp på nachspiel og var klare til å slå seg løs. De hadde med seg 65 dansere på scenen da de opptrådte under showet.
PÅ FEST:</B> Aqua-Lene dro med seg resten av gutta i Aqua til festen. Som kveldens andre Lene og hovedperson ble hun fotfulgt av presse og fans, og fant seg et rolig hjørne sammen med Søren.
SVIMTE AV:</B> Espen Eckbo hadde vært på jobb siden klokka 14 og var sliten og nervøs allerede før han gikk på scenen med Silje Stang. Det har skjedd før, jeg tror jeg har lavt blodsukker eller noe. Det komiske var at Silje trodde jeg bare tullet, så hun var litt forbanna på meg etterpå, sa Espen senere. Han syntes det er helt i orden hvis de som så på trodde det samme som Silje.
<B>PÅ FEST: Stig van Eijk hadde med seg pappa Bjørn på nachspiel.