Den trøblete virkeligheten

Fortjener egentlig Skavlan kjeft for å ha latt Anna Wahlgren fortelle sin versjon?

REAKSJONER: Svenske Anna Wahlgren skapte oppstandelse med sin opptreden på Skavlan sist fredag. Foto: Gunnar Seijbold
REAKSJONER: Svenske Anna Wahlgren skapte oppstandelse med sin opptreden på Skavlan sist fredag. Foto: Gunnar Seijbold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kommentatorer og eksperter i presse-etikk var unisone i sin fordømmelse av intervjuet med Anna Wahlgren hos Fredrik Skavlan sist fredag. Hun er i offentligheten fratatt all ære og all troverdighet som ekspert på barneoppdragelse, etter at datteren Felicia i en bokutgivelse i fjor rammet henne med sjokkerende påstander om hvordan det var å vokse med henne som mor. Datteren selv fortalte om dette hos Skavlan for et år siden, og nå var det mammas tur til å svare.

Det ble en vond forestilling.

Virkeligheten er definitivt annerledes enn slik vi foretrekker at en framstilles i talkshow på tv. Det kan gjerne være motstand, kamp mot alle odds - men som regel er det historier som på en eller annen måte har en lykkelig slutt vi får servert. Gjerne rene glansbilder. Som det finske prakteksemplaret av en politiker Alexander Stubb, som også var gjest i Skavlan sist uke. Han kunne proklamere at om hans barn ville sette halvparten så mye pris på ham, som han setter pris på sine egne foreldre - ja, da ville han føle at han hadde lykkes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer