IKKE UGJENKJENNELIG: Kritikerne er ikke overbevist om Lindsay Lohans innsats som Elizabeth Taylor. Foto: Stella Pictures
IKKE UGJENKJENNELIG: Kritikerne er ikke overbevist om Lindsay Lohans innsats som Elizabeth Taylor. Foto: Stella PicturesVis mer

«Den ufrivillige komikken gjør den til en umiddelbar klassiker»

Se hva kritikerne mener om Lindsay Lohans comeback.

(Dagbladet): Lindsay Lohans innsats i rollen som Elizabeth Taylor får hard medfart av kritikerne.

TV-filmen «Liz & Dick» om den avdøde filmdivaen og hennes stormfulle forhold til Richard Burton er markedsført som Lohans store comeback etter flere år der 26-åringens utsvevende livsstil har skapt flere overskrifter enn skuespillerkarrieren.

Men anmelder Tim Goodman i Hollywood Reporter mener at filmen er blitt en blanding av en humorsketsj og en togulykke. Og at Lohans sminke og parykk ikke er egnet til å overbevise noen.

«Lohan er fryktelig som Taylor fra start til mål. Men hva du enn gjør, gå ikke glipp av «Liz & Dick». Den ufrivillige komikken gjør den til en umiddelbar klassiker», skriver Goodman.

Han anbefaler den som supplement til tungt inntak av alkohol.

- Drikkeleker er som skapt for filmer som dette. Og det beste er at det blir verre jo lenger filmen varer, så i rett selskap og med rette drikkevarer kan «Liz & Dick» bli hysterisk morsom mot slutten av sine 90 minutter. Innen Lohan spiller Taylor på 80-tallet ser det ut som en sketsj fra humorprogrammet Saturday Night Live, så det kan være at hele kroppen din rister i kramper, skriver anmelderen.

Det er vesetntlig høyere forventninger til Lohans neste film, «The Canyons», som er skrevet av Bret Eastin Ellis og regissert av Paul Schrader.