<strong>I OSLO:</strong> Justin Timberlake spiller på Telenor Arena i kveld. Turneen «Experience 20/20» har fått strålende anmeldelser. Etter konserten i Parken i København på tirsdag mente Politikens anmelder at «Smokingkledde Justin Timberlake satte ny standard for stadion-popen». Foto: AP PHOTO
I OSLO: Justin Timberlake spiller på Telenor Arena i kveld. Turneen «Experience 20/20» har fått strålende anmeldelser. Etter konserten i Parken i København på tirsdag mente Politikens anmelder at «Smokingkledde Justin Timberlake satte ny standard for stadion-popen». Foto: AP PHOTO Vis mer

Den uhøytydelige Pop-Kongen

IDEER: Justin Timberlake kunne ha blitt enda et kjedelig sexsymbol - heldigvis valgte han å ikke ta seg selv så himla seriøst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Før stjernefabrikker som American Idol, The Voice og The X Factor fylte verden med håpefulle artistdrømmer vi glemmer like fort som forrige fredags taco og Pepsi Max, var det først og fremst én amerikansk TV-institusjon som la grobunnen for den i dag så offentlige og populære jakten på ungt talent: Disney.

Fra 90-tallet og helt fram til i dag har Disney nemlig pløyet opp marken for talentfrøene som etterhvert skulle inkludere både seiglivede og avdankede A-listere som Christina Aguilera, Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Jennifer Love Hewitt, Ryan Gosling, og selvfølgelig de gamle turtelduene Britney Spears og Justin Timberlake.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer