I OSLO: Justin Timberlake spiller på Telenor Arena i kveld. Turneen «Experience 20/20» har fått strålende anmeldelser. Etter konserten i Parken i København på tirsdag mente Politikens anmelder at «Smokingkledde Justin Timberlake satte ny standard for stadion-popen». Foto: AP PHOTO
I OSLO: Justin Timberlake spiller på Telenor Arena i kveld. Turneen «Experience 20/20» har fått strålende anmeldelser. Etter konserten i Parken i København på tirsdag mente Politikens anmelder at «Smokingkledde Justin Timberlake satte ny standard for stadion-popen». Foto: AP PHOTOVis mer

Den uhøytydelige Pop-Kongen

IDEER: Justin Timberlake kunne ha blitt enda et kjedelig sexsymbol - heldigvis valgte han å ikke ta seg selv så himla seriøst.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Før stjernefabrikker som American Idol, The Voice og The X Factor fylte verden med håpefulle artistdrømmer vi glemmer like fort som forrige fredags taco og Pepsi Max, var det først og fremst én amerikansk TV-institusjon som la grobunnen for den i dag så offentlige og populære jakten på ungt talent: Disney.

Fra 90-tallet og helt fram til i dag har Disney nemlig pløyet opp marken for talentfrøene som etterhvert skulle inkludere både seiglivede og avdankede A-listere som Christina Aguilera, Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Jennifer Love Hewitt, Ryan Gosling, og selvfølgelig de gamle turtelduene Britney Spears og Justin Timberlake.

Artister som i velkjent amerikansk stil ble plukket ut av mengden fra tidlig alder, og med tiden lærte seg å stå trygt på egne bein. Eller i enkelte tilfeller gikk rett på trynet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn