Teateranmeldelse Teater Innlandet, Nordland Teater og Franzisca Aarflot Produksjoner:

Den upersonlige krigen blir personliggjort i «Rekyl»

Treffer sitt mål.

ALENE I KRIGEN: Line Heie Hallem spiller jagerpiloten som blir satt på bakken, for å føre krig foran dataskjermen. Foto: Gisle Bjørneby, Teater Innlandet
ALENE I KRIGEN: Line Heie Hallem spiller jagerpiloten som blir satt på bakken, for å føre krig foran dataskjermen. Foto: Gisle Bjørneby, Teater Innlandet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: Hun er jagerflygeren som blir gravid og satt på bakken. Når hun går tilbake til jobben, er det ikke flysetet hun blir plassert i. I stedet skal hun fly droner, fra en stol foran en dataskjerm, med joystick i hånda, flere tusen kilometer unna dem hun skyter på.

Krigen blir skiftarbeid, rutine. I teorien er hun trygg, trygg fra fysisk fare. Men hun er ikke trygg fra sin egen innlevelse, sin egen empati eller sin egen følelse av ansvar.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer