Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Den var grusom, en total katastrofe

Skuespiller Alec Baldwin slakter sin egen film.

(Dagbladet): I fjor sommer ble den stjernespekkede musikalfilmen «Rock of ages» sluppet, og stjerner som Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Russel Brand og Alec Baldwin var å se på kinolerreter verden over.

Både anmeldere og publikum virket å være skuffet over filmatiseringen av Broadway-musikalen, og nå innrømmer også en av hovedrolleinnehaverne at han ikke synes noe særlig om filmen.

- Hva har jeg gjort? I et intervju med The Wrap går Alec Baldwin, som spiller en av hovedrollene i filmen, kraftig ut mot filmatiseringen av den kjente musikalen, og kaller den «grusom».

- Det var en total katastrofe. Etter en uke tenkte jeg «gud, hva har jeg gjort», sier Baldwin og fortsetter:

- Det var en miserabel opplevelse.

Mens innspillingen pågikk i 2011, forsøkte Baldwin å finne noen som kunne overta hans rolle i filmen på grunn av medisinske årsaker, men han valgte etter hvert å fullføre innspillingen.

-Tåpelig og trivelig Filmen fikk blandede kritikker og Dagbladets anmelder gav den terningkast fire og beskrev den som «tåpelig og trivelig» og «en familievennlig fremstilling av åttitallet slik det garantert aldri var».

USAToday var ikke nådig i sin anmeldelse av musikalfilmen:

«Filmen er kjedelig skutt, dårlig koreografert og full av grusomme parykker. Det hele føles mer som et forfengelighets-prosjekt enn en filmversjon av en Broadway-musikal».

«Rock of ages» handler om den naive tenåringsjenta Sherrie som flytter til Los Angeles for å leve ut musikkdrømmen og lete etter kjærligheten. På sin reise møter hun blant andre den aldrende rockestjerna Stacee Jaxx, som spilles av Tom Cruise, nattklubbeier Dennis Dupree, spilt av Alec Baldwin og en rekke andre smågærne karakterer.

Traileren for filmen kan du se øverst i artikkelen.

BARSJEF OG ROCKESTJERNE: Alec Baldwin spiller barsjef Dennis Dupree i filmen, mens Tom Cruise har rollen som den falmende rockestjerna Stacee Jaxx. Foto: Stella Pictures
BARSJEF OG ROCKESTJERNE: Alec Baldwin spiller barsjef Dennis Dupree i filmen, mens Tom Cruise har rollen som den falmende rockestjerna Stacee Jaxx. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media