Denne boka er så morsom at den bør bli serie

Arne Svingen på sitt aller beste.

PROFF: Arne Svingen er like produktiv som han er proff, og i sin nye ungdomsbok er han på sitt aller beste, mener anmelderen. Foto: LARS EIVIND BONES
PROFF: Arne Svingen er like produktiv som han er proff, og i sin nye ungdomsbok er han på sitt aller beste, mener anmelderen. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Femten år gamle Dick vil bli verdensmester. Problemet er at han ikke kan noen verdens ting — annet enn å være negativ. Der bestemmer han seg for å bli den aller beste. Det klarer han, ved å være så umulig at de vil utrede ham.

Men så møter han Vilde. Da sier han mot sin vilje ja til det meste — inntil det går opp for ham at Vilde har en kjæreste. Dick bestemmer seg for å gjøre som pungdyra. De overlever alt takket være sin primitivitet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer