Anmeldelse: Luke Harding, Sammensvergelse

Denne boka tegner et mildt sagt opprørende bilde av det tette forholdet mellom verdens mektigste menn

En sensasjonell pageturner.

PUTIN OG TRUMP: Luke Hardings nye bok avslører tette bånd mellom verdens mektigste menn. Foto: NTB SCANPIX / REUTERS / JORGE SILVA
PUTIN OG TRUMP: Luke Hardings nye bok avslører tette bånd mellom verdens mektigste menn. Foto: NTB SCANPIX / REUTERS / JORGE SILVA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er en sensasjonell historie om hvordan Russland hjalp Donald Trump til å bli USAs president, som fortelles i «Sammensvergelsen». Den begynner med at Luke Harding, som til daglig er journalist i «The Guardian», vinteren 2016 møter den tidligere spionen Christopher Steele. Han er mannen bak rapporten som avslørte at Russland ikke bare hadde hacket Hillarys epost, men at Putin også satt på kompromitterende opplysninger om Trump. Av politisk, økonomisk og seksuell art.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer