Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Denne Burberry-modellen overtar som vokalist i Turboneger

Bandet skal spille inn nytt materiale etter en comeback-konsert i juli.

HANKET INN FOR HANK Tony Sylvester skal overta den ledige plassen etter Hank Von Helvete. Foto: Horst Friedrichs
HANKET INN FOR HANK Tony Sylvester skal overta den ledige plassen etter Hank Von Helvete. Foto: Horst Friedrichs Vis mer

(Dagbladet): Det har vært uklart hva som skulle skje med Turboneger etter at Hans-Erik Dyvik slutta i bandet for to år siden.

Nå melder bandet at de har funnet en ny vokalist.

Mannen som skal ta over rumperakettpinnen etter Hank von Helvete heter Tony Sylvester. Han er musiker og journalist, og skriver blant annet om mote i herrebladet GQ. I tillegg har han også gjort modelloppdrag for Burberry.

Konsert i sommer Bandet skal først spille konsert på Turbojugend-dagen i Hamburg den 15. juli, før de skal spille inn materiale til et nytt album.

- Vi har snakka lenge om å spille konsert på denne dagen, men har ikke hatt vokalist etter at Hans-Erik slutta. Vi skriblet ned noen navn på ei blokk, og førstemann på denne lista var Tony Sylvester. Vi har kjent ham i mange år, og visste at han var en bra vokalist, men etter at vi hadde testspilt litt med ham i forrige uke, rev vi i stykker blokka. Tony var mannen vi ville ha, sier Rune Grønn, Turbonegers manager og gitarist, til Dagbladet.

Sylvester var blant annet med på å starte opp Turbojugend-chapteret i London, og har varmet opp for britiske Gallows med bandet Dukes of Nothing.

Motemann At han også er motejournalist og Burberry-modell, mener Grønn bare er positivt. Bandet er jo kjent for sin uniformerte denimstil.

- Vi hadde spilt tre låter før vi begynte å diskutere bekledning, forteller Grønn, som selv gjør comeback i bandet etter å ha slutta i 2007.

Turboneger-gitaristen forteller at bandets fremtid har vært veldig usikker etter at Hans-Erik Dyvik Husby slutta i bandet.

- Alle har ønska å fortsette, men ingen visste ikke hva som skulle skje. Nå er vi glade for å kunne konsolidere bandet og starte på ny. Vi skal foreløpig gjøre denne ene konserten, men har ingen ny turné planlagt. Vi skal konsentrere oss om å spille inn nytt materiale.

Gentlethug Den nye vokalistens fulle navn er Anthony William Sylvester, men kommer ikke til å få scenenavn slik som Rune Rebellion og resten av bandet.

 - Vi har vært fans av Tony fra da han sang i det legendariske Dukes Of Nothing. Han er en magisk mann med denne sjelfulle, men knallharde stemmen sin, og har en unik utstråling - med en kombinasjon som oser av både av hooligan og aristokrat. En «gentlethug», om du vil, skriver Thomas Seltzer i en e-post til Dagbladet.

Hans-Erik Husby Dyvik sier i en kommentar til Dagbladet via manager Trygve Haug at han «ønsker bandet lykke til».

MOTEMANN: Sylvester skriver om mote i herrebladet GQ. Han har i tillegg vært modell for Burberry. Foto: The Sartorialist
MOTEMANN: Sylvester skriver om mote i herrebladet GQ. Han har i tillegg vært modell for Burberry. Foto: The Sartorialist Vis mer