Anmeldelse: Brødet og eselet, Del likt

Denne diktsamlingen er årets høydepunkt

«Del likt» av Brødet og Eselet er et kunstobjekt av de sjeldne, og en utfordring til alle andre norske poeter.

ALLSIDIGE: Det er performancegruppa Gunnar Wærness og Henrik Skotte som står bak pseudonymet Brødet og Eselet. Foto: OKTOBER
ALLSIDIGE: Det er performancegruppa Gunnar Wærness og Henrik Skotte som står bak pseudonymet Brødet og Eselet. Foto: OKTOBER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På nettsidene til Norsk Litteraturfestival heter det at «Brødet og Eselet kan vanskelig beskrives med ord». Unektelig et problem for litteraturkritikeren! Nyttig kan det være å vite at Brødet og Eselet (Gunnar Wærness og Henrik Skotte) har bakgrunn fra sceneframføringer: Bruk en strømmetjeneste for å få et inntrykk!

Heldigvis overlever mye av det sprelske fra scenen i denne boka, ikke minst fordi den er breddfull av dypt fascinerende illustrasjoner: tegninger og fotografier.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer