Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Denne filmen er plukket ut til Robert Redfords festival

- Utrolig stas.

TIL SUNDANCE: Den norske filmen «De nærmeste». Foto: Erik Aavatsmark/NFI
TIL SUNDANCE: Den norske filmen «De nærmeste». Foto: Erik Aavatsmark/NFI Vis mer

(Dagbladet): Den norske filmen «De nærmeste» er plukket ut til å delta i hovedkonkurransen på Sundance Film Festival i januar 2015.

- Det er utrolig stas å få lov til å dra tilbake til Sundance igjen. Det er en ære å få vise filmen for aller første gang under en av verdens viktigste filmfestivaler, sier regissør Anne Sewitsky i en pressemelding.

Sewitsky vant juryens hovedpris for sin debutfilm «Sykt lykkelig» under Sundance-festivalen i 2011, og nå skal hun tilbake igjen.

Festivalen, som er en av de viktigste filmfestivalene for uavhengige filmskapere, ble startet av Robert Redford, og foregår hvert år i januar i Park City, Salt Lake City.

I januar i år deltok både Eskil Vogts debutspillefilm «Blind» og Mona Fastvolds film «Søvngjengeren» på festivalen.

«Blind» vant også prisen for beste manus under festivalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling