Denne gangen har Felberg dressa seg skikkelig opp

Fikk kritikk for å gå i singlet på Stjernekamp.

IKKE LENGER HAN SINGLET-FYREN: Stjernekamp-dommer Thomas Felberg har dresset seg for anledningen. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
IKKE LENGER HAN SINGLET-FYREN: Stjernekamp-dommer Thomas Felberg har dresset seg for anledningen. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Det er duket for en ny runde med NRKs musikalske sjangerlek, «Stjernekamp», og i dag er det storbandmusikk de forskjellige artistene skal prøve seg på. I studioet på Fornebu utenfor Oslo har dommer og musikkekspert Thomas Felberg trukket i stram, stripete dress for anledninga.

Det i skarp kontrast til forrige ukers westernskjorte - og, ikke minst, den hvite singleten Felberg stilte i for to uker siden.

- Siden det er storbandmusikk som står på agendaen måtte jeg ha på meg dress. Dessuten er jeg invitert på middag senere i kveld med noen av slektningene til Al Capone, sier Felberg.

Ikke taco, takk! Både han og med-dommer Mona B. Riise har gjort det til sin gimmick å avspeile kveldens musikalske sjanger i antrekk og styling.

- Jeg vil oppfordre alle hjemme i tv-stua til å gjøre det samme. Både kle seg etter sjangeren og velge mat som passet til. I kveld går det ikke an å spise taco - jeg vil heller anbefale en ekte New York-steak. Neste uke, når det er hiphop, bør folk spise en fried chicken, sier rockeren, som er kjent såvel for sine radioprogrammer som vokalistrollen i tungrockbandet WE.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer