Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Denne gangen var nordmennene best

Hanne Hukkelberg anmeldt i New York Times og Time Out.

(Dagbladet.no): For første gang har amerikanerne fått oppleve Hanne Hukkelberg på scenen, og skal vi tro rapportene fra prestisjetunge kulturmedier som New York Times og Time Out New York, slår sangerinnens musikk an i New York.

Det er i forbindelse med et Øyafestival-arrangement i forkant av South By Southwest-festivalen i Texas at Hukkelberg og bandet Shining har spilt på den legendariske klubben Knitting Factory på Manhattan.

Det skjer etter at Hukkelbergs andre album, Rykestrasse 68, har blitt gitt ut i USA på labelen Nettwerk. Også to amerikanske band viste seg fram på Knitting Factory, men det var de var de norske innslagene som var best, slår New York Times fast.

De synes Shinings jazzrock blir litt i meste laget, men er full av lovord for Hukkelbergs snurrige poplåter.

Også Time Out er begeistret for Hanne Hukkelberg, som roser henne for å ivareta magien fra plata når hun spiller live.

"Hukkelbergs låter er ofte rolige og drømmeaktige, men hun har plenty av muligheter for å live opp settet", skriver Time Out, og trekker særlig fram førstesingelen "A Cheater\'s Armory" og Kinks-coveren All Day and All of the Night.

I NEW YORK: Hanne Hukkelberg på Knitting Factory mandag kveld. Foto: Sveinung Uddu Ystad / Dagbladet
I NEW YORK: Hanne Hukkelberg på Knitting Factory mandag kveld. Foto: Sveinung Uddu Ystad / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media