Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Denne helga blir det ikke vanskelig å finne noe å se på tv

Her er våre strømmetips.

SKAM AUSTIN: Dette 22 sekunder lange klippet er første smakebit fra den amerikanske versjonen av «Skam», som er regissert av Julie Andem selv. Video: Skam Austin / Facebook Watch Vis mer

«Skam Austin» på Facebook Watch

Denne uka er det svært vanskelig å gi bare tre anbefalinger. Strålende «Westworld» og «The Handmaid’s Tale» har premiere, og årets beste serie så langt, «Atlanta», blir bare bedre og bedre. Og så leverer Julie Andem tidligere enn antatt første sesong av sin egen subtile remiks «Skam Austin», som lover svært godt for avhengigheten fram mot fyrverkeriet 4. juli.

«Monty Pythons flygende sirkus» på Netflix

Ingen over, ingen ved siden. Humorkollektivet Monty Pythons mange komedier for tv og kino lar seg endelig strømme hos Netflix, som gir nye generasjoner anledning til å se hvor kort dagens komikere har kommet sammenlignet med sine store helter. Ja da, noe er litt datert, men du verden som de sterkeste sketsjene stadig sitter.

«Sökarna» på SVT Play

Det svenske humorkollektivet Klungan har tidligere laget den genialt absurde tv-serien «Ingen bor i skogen» (2010), og de to skuespillerne Mattias Fransson og Kristiina Viiala, her i regi av Mårten Nilsson, tar oss nå med på sine sære reiser og betraktninger i denne unike kortfilmserien, «Sökarna», som ligger på SVT Play til 9. juli.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media