Denne jenta kan skyte regnbuer

Og det får folk til å klikke. Bokstavelig og billedlig talt.

(Dagbladet): Regnbuer er ett av naturfenomenene som gleder oss mennesker, men vi får bare sett dem når forholdene ligger til rette. Litt sol og litt regn er ingrediensene, men hvor mye det skal være av hver er vanskelig å spå.

Og vi vet jo alle at ved regnbuens ende ligger det en gryte med gull og venter på oss.

Derfor er det kanskje ikke så rart at noen vil lage sin egen lille regnbue. Det var nok tanken til Kirsti, som la ut en video av hvordan hun lager regnbuer i de amerikanske sørstatene.

Videoen er i løpet av kort tid blitt sett av over en halv million seere, men det er slett ikke alle som lar seg imponere av påfunnet.

Sørstatspoesi For måten hun lager regnbuene sine på er heller kontroversiell. Kirsti skyter ned i ei elv med ei hagle, og vips (etter en fire-fem skudd) dukker regnbuen opp.

- Hey, y'all. Har dere noen gang sett noen lage en regnbue med en pumpehagle, spør hun før herligheten begynner.

Sørstatspoesi i beste klasse, med andre ord.

Kirsti, som profilerer seg som en våpenglad skyte-jente fra Sørstatene, har også lagt ut en rekke andre videoer på YouTube, der hun blant annet skyter i stykker trær og gjentar suksessen med å skyte i forskjellige elver.

Ris og ros Blant tilbakemeldingene hun har fått er denne:

- Fantastisk, nå har du forgiftet vannforsyninga vår med bly. Hva blir det neste? At du skyter på hermetikken vår?, skriver en YouTube-bruker.

Andre viser til skadene hun kan påføre fisken i elva, mens enkelte også ser ut til å la seg imponere av regnbue-magien. Imponert er også CBS News.

- Har du noen gang lurt på hvor regngbuer kommer fra? Nå trenger du ikke lure lenger, denne morsomme og informative videoen gir deg svaret. Det starter med litt kjærlighet, og en hel del hagleskudd, skriver CBS.