Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Denne klarer du!

Acno\'s Energiser er akkurat så irriterende at man blir sittende og spille.

Denne lille søte karen skal få alle bombene ned i containeren, først da kan han også hoppe etter og komme seg til neste nivå.

Test det selv. Det hele kan virke såre enkelt, men etter hvert blir det vanskeligere og det er fort gjort å kjøre seg fast.

Spillet er i en klassisk sjanger, men er veldig bra laget. Du bestemmer hvor steinene ramler ned ved å lage åpninger under dem. Bombene skal du klare å få ned i containeren, og etter hvert som du klarer flere nivåer er det vanskelig å finne riktig vei, og du får flere bomber du må plassere ned i containeren før du kommer videre.

Spillet finner du her.

PS: Du kan plukke opp en kode mellom hvert nivå slik at du slipper å starte helt forfra igjen dersom du skulle være så uheldig å feile.

BRØYT DEG VEI: Og få bombene ned i containerne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling