Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Denne krimserien skal ta opp kampen mot NRK

Her er TV 2-våren.

(Dagbladet): Under TV 2s vårlansering på Edderkoppen teater onsdag kveld, ble det klart at det er serien «Det tredje øyet» som skal ta opp krimkampen mot NRK til våren. 

I hovedrollene møter vi «Hodejegerne»-skuespiller Kyrre Haugen Sydness og Ida Elise Broch, som begge spiller politibetjenter.

- Ikke bare, bare I serien, som kommer i ti deler, følger vi politimann Viggos kamp om å finne datteren som forsvant mens hun ventet utenfor butikken for fire og et halvt år siden. Ifølge TV 2 er serien allerede solgt til både Sverige og Danmark.

- Det har vært litt av en reise og lage denne serien, sier Haugen Sydness under onsdagens vårlansering for kanalen.

- Det er ikke bare, bare å lage underholdning om et barn som forsvinner, så vi har prøvd på best mulig måte. Vi håper vi har laget en spennede serie som både griper og som gjør at folk tar vare på sine nærmeste, sier han videre.

Ny humorserie Det er imidlertid ikke bare krim TV 2 har å by på til våren.

Blant storsatsingene er også den nye humorserien «Samurai sikkerhet», hvor vi møter komikerne Henrik Elvestad, Odd-Magnus Williamson, Fridtjov Såheim og Nils Jørgen Kaalstad  i rollen som vektere.

Kanalen satser også stort på sport, med rettighetene for både OL i Sotsji og fotball-VM i Brasil i lomma.

TV 2S NYE KRIMANSIKTER: Skuespillerne Ida Elise Broch og Kyrre Haugen Sydness spiller politibetjenter i TV 2s nye krimsatsing «Det tredje øyet». Her er de på scenen under kanalens vårlansering på Edderkoppen teater onsdag kveld. Foto: TV 2
TV 2S NYE KRIMANSIKTER: Skuespillerne Ida Elise Broch og Kyrre Haugen Sydness spiller politibetjenter i TV 2s nye krimsatsing «Det tredje øyet». Her er de på scenen under kanalens vårlansering på Edderkoppen teater onsdag kveld. Foto: TV 2 Vis mer

- Våren 2014 er spesiell på TV 2, med OL som vil prege sendeskjemaet i februar. Vi starter oppladningen tidlig ved å gi seerne et unikt innblikk i flere av våre store idrettshelters liv. Vi følger Petter Northug, Aksel Lund Svindal, Ole Einar Bjørndalen og flere, både privat og i oppladningen mot OL i Sotsji, forteller kanaldirektør Nils Ketil Andresen i en pressemelding.

Én av sportsprofilene kanalen går aller tettest på, er Petter Northug, som igjen blir å se i andre sesong av «Sirkus Northug». Nært kommer vi også på Truls Svendsen, som sendes ut på nye eventyr i serien «Truls - Oppdrag Hurtigruten».

Se lista over TV 2s vårprogrammer til høyre.