Denne mannen hates

Per Inge Torkelsen anmeldte i går Rogalands Avis og en leserbrevskribent som har framsatt drapstrusler mot ham i avisa. Etter at han ga ut «Den store, stygge eldreboka», er han blitt angrepet fysisk og slått med paraplyer av eldre. Se hva Torkelsen mener om eldre!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torkelsen hadde ventet bråk etter sitt oppgjør med det han kaller Frp-holdningene blant de eldre, men ikke mordtrusler og fysiske angrep. Komikerens show saboteres, og han har mottatt en rekke anonyme brev. Da lokalavisa viderebrakte mordtrusler fra en navngitt leser var begeret nådd.

- Det var forferdelig å lese at han ber «gode pensjonister» skyte meg. Jeg kan ikke huske å ha sett maken siden utgivelsen av «Sataniske vers». Jeg tar truslene på alvor, sier han.

Anonyme brev

I boka skriver Torkelsen blant annet at pensjonister som har mye penger bør betale for seg for at minstepensjonister uten annen inntekt, alenemødre og familier i etableringsfasen skal få det bedre.

- En gjennomsnittlig pensjonist har 400000 kroner på bok når han/hun dør. Og de har eiendommer. Likevel vil de ikke dele. Og mot meg framsetter de halvbrune drittsekkene trusler. Jeg sier ikke at alle pensjonister er slik, men de som har gjort seg til talsmenn og -kvinner for pensjonistene de siste åra, er noe spesielle. 40- 50 brev, mest anonyme, angriper meg for å være «negervennlig», og tror det er et skjellsord. På e-post er det positive meldinger fra unge folk. Drittsekkene behersker ikke teknologien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer