Denne norske 4-åringen imponerte topp-DJ

- Det er fortsatt mulig å signere ham, sier lattermild far.

(Dagbladet): Da Yngve Laukslett fra Andenes i Vesterålen kjøpte seg DJ-utstyr, var det en liten smårolling i huset som virkelig fattet interesse for musikkmiksingen.

Nå går videoen av fire år gamle Daniel ved miksebrettet verden rundt - og den nederlandske DJ-en Dannic er blant dem som hyller talentet til fireåringen.

- En episk DJ for framtida, skriver Dannic på Twitter og lenker til videoen.

- Akkurat da denne videoen ble laget fikk han sitte alene og leke seg. Jeg var ute og laget mat på kjøkkenet da jeg merket at det begynte å høres bra ut, sier pappa Yngve til Dagbladet.

Far fant kameraet fram med en gang, og videoen av fireåringen er i ferd med å bli en suksess på nettet.

Skulle opp på fanget - Han trives veldig godt med å leke med utstyret. Han har nok kanskje observert meg litt for mye med det utstyret. Han skulle opp på fanget som treåring og ville trykke selv, sier Yngve Laukslett.

I starten var far usikker på om poden skulle slippes løs ved utstyret.

- Man er kanskje litt usikker på det med slikt utstyr og små barn, men han behandler det veldig skånsomt og vet hva han gjør, sier Laukslett.

Selv om musikkinteressen tydeligvis har gått i arv fra far til sønn, er ikke hele familien bitt av basillen. En bror i huset er ikke interessert i det hele tatt.

- Men når barnet viser slike interesser bør det pleies. Jeg må nok følge med litt på hvordan dette utvikler seg, og skal nok få ham inn i korps eller musikk på en annen måte, sier Laukslett.

Kan fortsatt signeres - Men begynner han å bli bedre enn far?

- Haha, nei han har nok litt trening igjen der.

På nettet kommenteres det at kjente DJ-er som David Guetta bør se på fireåringen og vurdere å signere ham. Det tar pappa Laukslett med en latter.

- Han er ikke signert ennå, så der er det en åpen mulighet for alle, sier han.