Denne prinsen kan lage trøbbel for Lannister-familien i «Game of Thrones» i vår

Nye bilder fra sesong fem ble sluppet i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sesong fem av den populære tv-serien «Game of Thrones» byr tradisjonen tro på mange nye ansikter. Denne gangen kommer vi for første gang til å få se de sørligste områdene av fantasilandet Westeros, landsdelen som kalles for Dorne.

Herfra kom Oberyn «Red Viper» Martell, som fikk et noe ublidt møte med Lannister-kjempen «The Mountain» på slutten av forrige sesong.

Ny prins Selv om Dorne er underlagt kongen i Kings Landing, har de også sin egen prins, nemlig Oberyns bror Doran Martell. Han møter vi for første gang i denne sesongen.

Prinsen spilles av Alexander Siddig, kjent fra tv-serier som «24» og «Star Trek», og blant annet filmene «Kingdom of Heaven», «Clash of the Titans» og «Syriana».

Det første bildet av Siddig på settet til «Game of Thrones» ble sluppet i dag, sammen med flere andre nye bilder fra den nye sesongen. Her finner vi også to nye bilder av Deobia Oparei som Martells digre livvakt Areo Hotah - en annen fyr vi møter for første gang denne sesongen.

Fortsette i ti år? Samtidig som HBO girer opp til den femte sesongen av serien, som får premiere 13. april, spekulerer fansen i nøyaktig hvor mange sesonger vi kan vente oss før det hele er over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.