USTILLING: Rolling Stones, her representert ved frontmann Mick Jagger, skal holde utstilling ved Saatchi-galleriet i London til neste år. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
USTILLING: Rolling Stones, her representert ved frontmann Mick Jagger, skal holde utstilling ved Saatchi-galleriet i London til neste år. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Denne Rolling Stones-plakaten er bannlyst i London

Ble for drøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I april til neste år skal Rolling Stones holde en stor utstilling ved galleri Saatchi i London, hvor de vil vise fram minner og gjenstander fra sin lange karriere.

I forbindelse med promoteringen av utstillingen har bandet også fått produsert en reklameplakat, som viser en kvinnes hofter, med bandets kjente leppe- og tungelogo klistret over kjønnsorganet.

Plakaten var i utgangspunktet ment til å henge i Londons gater og i byens undergrunnssystem, men har ifølge The Guardian nå blitt stemplet som for drøy og kontroversiell.

- Målløs Selskapene Exterion Media og Clear Channel, som regulerer reklame og markedsføring for undergrunnssystemet og ved bussholdeplasser i London, krever nå at tungelogoen flyttes til kvinnens navle, før de godkjenner at reklameplakaten går opp.

- Vi er målløs og forvirret, og synes dette er en dum avgjørelse, sier en talsperson for Rolling Stones til avisa.

BANNLYST: Denne plakaten ble for drøy for selskapeene Exterion Media og Clear Channel, som regulerer reklame og markedsføring for undergrunnssystemet og ved bussholdeplasser i London. Faksimile: Rolling Stones
BANNLYST: Denne plakaten ble for drøy for selskapeene Exterion Media og Clear Channel, som regulerer reklame og markedsføring for undergrunnssystemet og ved bussholdeplasser i London. Faksimile: Rolling Stones Vis mer

Som følge av at den opprinnelige plakaten nå er bannlyst, har Rolling Stones valgt å imøtekomme kravene, og flyttet den berømte tunga opp til navlen, ifølge Daily Mail.  

På bandets egen hjemmeside har de imidlertid valgt å la den originale versjonen stå, som promotering til den kommende utstillingen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer