Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Denne tegneserien engasjerer fra første rute

Perfekt for barn som venter på neste «Amuletten»-bok.

NY BARNETEGNESERIE: Tegneserietrilogien «Zita i verdensrommet» har spennende karakterer og en velkomponert historie. Illustrasjon fra boka
NY BARNETEGNESERIE: Tegneserietrilogien «Zita i verdensrommet» har spennende karakterer og en velkomponert historie. Illustrasjon fra boka Vis mer

Vennene Josef og Zita leker i skogen da de plutselig finner en meteor med en merkelig rød knapp. Zita trykker på knappen, og dermed forsvinner Josef. Først blir Zita redd og gjemmer seg, men så får vi se hvordan hun modig beveger seg mot den skumle knappen, i visshet om at hun må trykke på den en gang til, for å redde bestevennen.

Amerikanske Ben Hatke engasjerer leseren fra første rute i tegneserien «Zita i verdensrommet», en av tre bøker om henne.

Zita er en ujålete karakter som både gutter og jenter kan identifisere seg med. Hun er tøff, men hun må også kjempe for å være det.

Kjente ingredienser

Etter å ha trykket på knappen, lander Zita på en fremmed planet full av merkelige skapninger. Tegningene er fulle av morsomme detaljer som gir stort spillerom for fantasien. Men samtidig skygger det ikke for Zitas mål: Å finne Josef.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?