Denne telefonsamtalen var så «livsnødvendig» at Ylvis-Vegard tok den under tv-innspilling

- Kunne jo ikke la denne sjansen gå fra meg. Se Video!

(Dagbladet): Humorbrødrene Vegard og Bård Ylvisåker har lurt folk trill rundt i sine mange, populære skjult kamera-sketsjer gjennom sitt talkshow «I kveld med Ylvis».

I forrige uke var det turisters tur til å la seg lure av Ylvis-brødrene, i sketsjen med den talestyrte heisen. Denne fikk også stor oppmerksomhet internasjonalt og har gått som ei kule på nettet.

Men i kveldens program får komikerduoen prøve ut noe nytt, når Vegards mobiltelefon helt tilfeldig ringer midt under innspillingen.

- Jeg hadde brukt mobilen til noe annet og glemte å skru av volumet. Så når den ringte midt i intervjuet med Erik Solbakken tenkte jeg «faen, jeg glemte å skru den av». Siden det ikke var tvil om at den ringte, tenkte jeg at jeg like greit bare fikk ta den, forteller han til Dagbladet.

- En livsnødvendig samtale Dermed får en kjøpelysten innringer sin debut på «I kveld med Ylvis». Espen Antonsen ringte nemlig for å forhøre seg litt om Vegards bil som ligger til salgs på Finn.no.

De to begynner derfor å snakke om bilen.

- Jeg har jo lagt ut en dieselbil for salg på Finn, og nå for tiden er det jo masse saker om at dieselbiler blir vanskeligere og vanskeligere å selge, så denne telefonen var jo livsnødvendig. Så jeg kunne jo ikke la denne sjansen gå fra meg, forklarer Vegard.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men etter en stund bryter Bård inn og lurer på om ikke innringeren har en ønskelåt.

- Jeg tror han begynte å mistenke det hele, da vi spurte om han hadde en ønskelåt, siden jeg regner med det er ganske uvanlig i en slik kontekst, sier Vegard og ler.

Tilbyr seg selv som sjåfør - Spurte dere om det nettopp for å avsløre det hele litt?

- Nei, vi tenkte ikke på ham i det hele tatt, vi tenkte bare på oss selv, og gjør alt vi kan for å lage underholdning, noe jeg syns vi til de grader gjorde.

Vegard forteller at han foreløpig ikke har ringt Antonsen tilbake, men lover ham, eller andre kjøpelystne, en liten bonus hvis de kjøper bilen.

HALLO?: Vegard Ylvisåker gikk ikke av veien for å ta telefonen midt under tv-innspilling. Foto: TVNorge
HALLO?: Vegard Ylvisåker gikk ikke av veien for å ta telefonen midt under tv-innspilling. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg kan jo tilby, til den som kjøper bilen min, å få meg som sjåfør en valgfri dag. I alle fall en ettermiddag. Jeg er en ganske god sjåfør, lite hissig, fleksibel, står på mine rettigheter, samtidig som jeg er ydmyk og opptatt av flyt.

- Det blir nok kanskje med et kamera, sånn at det kan bli god tv av det.

- Himla tilfeldig Espen Antonsen forteller til Dagbladet at han ikke visste at det var Vegard Ylvisåker han ringte til.

- Jeg hørte ikke umiddelbart hvem det var. Men jeg hørte at det var en bergenser og at det var støy og at han snakket i mikrofon. Det første som slo meg var at det var en fyr som var på bandøving, sier han.

- Det var himla tilfeldig. Jeg skulle jo bare ringe på en bil. Og å ringe på ting på Finn er i utgangspunktet noe av det verste jeg vet. Jeg syns det er veldig kleint.

Det var først da Ylvis-brødrene tilbød ham en ønskelåt, at han forstod at det ikke nok ikke dreide seg om en bandøvelse.

STUNTET TELEFONPRAT: Intervjuet med Erik Solbakken ble brått avbrutt av at Vegards telefon ringte. Foto: TVNorge
STUNTET TELEFONPRAT: Intervjuet med Erik Solbakken ble brått avbrutt av at Vegards telefon ringte. Foto: TVNorge Vis mer

- Så, når han sa han var på talkshow begynte det å gå opp for meg. Hvor mange bergensere, som heter Vegard og er på innspilling av et talkshow, finnes det, liksom?

Vurderer fortsatt bilkjøp - Hvor sannsynlig er det å klare å ringe noen mens de er på innspilling på et talkshow? Det er jo helt utrolig, sier han.

Antonsen er selv fan av Ylvis-brødrene, og skjønte at de to utnyttet telefonsamtalen for alt den var verdt. Selv har han ennå ikke sett klippet.

- Jeg tror ikke jeg virket så himla intelligent, for jeg suser ofte litt i sånn Finn-relaterte samtaler, sier han.

Til tross for den spesielle samtalen i går, vurderer Antonsen fortsatt å kjøpe bilen, og sier han skal reise for å se på den.

- Det høres jo morsomt ut at Vegard stiller som sjåfør. Men jeg er vel ikke den som liker best å promotere meg selv på tv.

HÅPER PÅ BILSALG: Bård og Vegard Ylvisåker i samtale med den potensielle bilkjøperen. Foto: TVNorge
HÅPER PÅ BILSALG: Bård og Vegard Ylvisåker i samtale med den potensielle bilkjøperen. Foto: TVNorge Vis mer

Se «I kveld med Ylvis» på TVNorge klokka 21:30.

TILBØD ØNSKELÅT: Ylvisbrødrene sørget for å utnytte telefonsamtalen til å lage god underholdning for tv-seerne. Foto: TVNorge
TILBØD ØNSKELÅT: Ylvisbrødrene sørget for å utnytte telefonsamtalen til å lage god underholdning for tv-seerne. Foto: TVNorge Vis mer