Denne traileren er til å få gåsehud av

Lever «Deus Ex: Human Revolution» opp til forventningene?

||| I forkant av årets E3-messe har Square Enix og Eidos endelig sluppet den første ordentlige spilltraileren fra det kommende «Deus Ex: Human Revolution».

I videoklippet får vi et solid innblikk i teknologien som regjerer i år 2027, og i sann «Deus Ex»-tradisjon er skillet mellom mann og maskin svært vagt.

Traileren åpner med at hovedperson Adam Jensen har et mareritt om Icarus, som fikk vinger festet til kroppen - et ikke ueffent bilde på det vi kan forvente i spillet. Her er biomekanikk i sentrum, og dette påvirker spillets gang i stor grad.

Spillets regissør Jean-Francois Dugas har tidligere fortalt at historien vil starte 25 år før det første spillet i serien, og at mye inspirasjon er hentet fra nettopp dette. Blant annet vil du som spiller i stor grad kunne velge hvordan du vil forme spillet:

- Spillet er bygget rundt flere veier og flere løsninger, så du har ofte mer enn én vei rundt en hindring. Og selv innenfor der igjen har du tonnevis med valgmuligheter for rollefigur og våpenutvikling, sa Dugas til IGN.

Du kan selv velge om du vil utvikle figuren til å bli en ren kampmaskin, med biomekansike forbedringer på både rustnings- og våpensiden. Men du kan også velge å spille mer strategisk, for eksempel ved å unngå kamp med maskeringsteknologi.

Forvent å se mer til «Deus Ex: Human Revolution» på årets E3-messe, som starter neste uke i Los Angeles.

«Deus Ex: Human Revolution» utvikles til PC, PS3 og Xbox 360, og planlegges utgitt høsten 2010.