Denne Turboneger-teaseren ble for drøy for Facebook og Instagram

Fjernet grunnet nakenhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Turboneger skulle laste opp en teaser for den kommende singelen «Special Education» på Facebook og Instagram i går, opplevde bandet å bli stoppet i døra.

Snutten på cirka 30 sekunder viser en video hvor bandet spiller live, samt en naken rumpe.

Sistnevnte motiv er også utgangspunkt for coveret på den kommende singelen.

- Vi hadde lyst til å lage et vakkert cover med en rumpe, også har de valgt å bannlyse den. At man klarer å bli bannlyst på internett i 2016, varmer et gammelt rockehjerte, sier Turboneger-bassist Thomas Seltzer til Dagbladet.

- Helt fantastisk Det er en kjent sak at både Facebook og Instagram har en rekke retningslinjer og vilkår som brukerne må forholde seg til. Likevel forklarer Seltzer at de ikke så dette komme.

- Det som er litt søtt å tenke på er at av alt det som finnes på internett, så velger de å stoppe et bilde av en rumpe. Det er jo helt fantastisk.

På Facebooks egne sider står blant annet dette under bolken med «Forbudt innhold»:

«Sexrelatert innhold. Dette omfatter nakenhet, skildringer av personer i pikante eller dristige stillinger eller aktiviteter som henspiller på sex. Bilder kan ikke være overdrevent seksuelle, antyde nakenhet, vise for mye hud eller utringning eller fokusere unødig på kroppsdeler - selv om dette gjøres i kunstnerisk eller pedagogisk øyemed.» 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer