Dennis Rodman og kona arrestert

Basketstjernen og urokråka Dennis Rodman feiret jubileet med kona Carmen Electra i arresten etter en litt for voldsom krangel på et hotell i går kveld.

Det gikk voldsomt for seg for ekteparet Rodman-Electra i går kveld. Det eksentriske paret skulle feire et lite jubileum på Bentley Hotel i Miami i går kveld, men det endte i munnhuggeri, rop og skrik og altså voldsomheter. Det ble til slutt så ille at politiet ble tilkalt og måtte føre basketstjernen Rodman og skuespillerhustru Electra ut av hotellet i håndjern.

Bøter

De to ble siktet for legemsfornærmelse og løslatt mot 2500 dollar i kausjon. I tillegg fikk de rettslig pålegg om å befinne seg 500 fot fra hverandre.

- Det er slikt som skjer, sa basket-eksentrikeren Rodman etter rettsmøtet ifølge CNN.

Ekteskap fra helvete

Ni dager etter at den tidligere Baywatch-stjernen og Rodman giftet seg i november i fjor gikk brudgomen ut og krevde at ekteskapet skulle annuleres. Han hevdet at han ikke var ved sine fulle fem da han avga ekteskapsløftet. Men paret holdt mirakuløst sammen, og en stund etter hevdet Rodman at de var lykkelig gift, men at paret levde i hvert sitt hjem. I mars trengte Rodman fri fra Los Angeles Lakers for å rydde opp i personlige problemer, skilsmissepapirene skal være levert inn, og nå har paret altså gått til håndgripeligheter mot hverandre. Begge skal være lei seg for den siste hendelsen.

TIDLIG PÅ KVELDEN: Det var etter at dette bildet ble tatt at moroa begynte for Dennis Rodman og Carmen Electra.