Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dennis Storhøi er sykmeldt fra «Den glade enke»

Av familiære årsaker, skriver Oslo Nye Teater i en pressemelding.

SYKEMELDT: Dennis Storhøi må kaste inn hånkle pa grunn av sykdom i familien. - Vi ønsker Dennis Storhøi og familien alt godt framover, sier teatersjef Kim Bjarke. Foto: Siv Johanne Seglem
ANDERS HATLO: Her ser vi Anders Hatlo sammen med Kari-Ann Grønsund, Anne Marie Ottersen og Eli Anne Linnestad på Oslo Nye Teater fra teaterprøver i fjør. Nå hopper han inn ob blir ambassadør Zeta.Foto: Anders Grønneberg
TROND HØVIK: - Vi veldig glade for å ha fått tak sterke krefter som Trond Høvik (bildet) og Anders Hatlo til å dele rollen på så kort varsel, sier informasjonssjef ved Oslo Nye Teater, Margareta Magnus Myhre. Foto: Filmweb
HOVEDROLLEN : Det er Herborg Kråkevik som har hovedrollen i «Den glade enke» som har premiere på Hovedscenen 28. januar. Foto: Jacques Hvistendahl

(Dagbladet): Musikalen «Den glade enke» får likevel premiere på Hovedscenen 28. januar 2016 -  men da med noe annen besetning.

Anders Hatlo og Trond Høvik tar over for Dennis Storhøi i rollen som Ambassadør Zeta.

- Det er alltid en utfordring når skuespillere må fratre sin rolle under oppkjøring til en stor premiere, og vi ønsker Dennis Storhøi og familien alt godt framover, sier teatersjef Kim Bjarke.

Kommer neppe tilbake Dennis Storhøi er sykmeldt fra «Den glade enke» av familiære årsaker. Det er sånn som skjer, hendelser med skuespillere og sykdom i familien som man ikke kan garantere seg mot, sier informasjonssjef ved Oslo Nye Teater, Margareta Magnus Myhre, til Dagbladet.

Hun verken vil eller kan utdype årsak og bakgrunn for Storhøis sykemelding, som ble kjent før helga.

- Nå er det Anders Hatlo og Trond Høvik som deler på den roller. Jeg vet ikke når eller om Dennis Storhøi kommer tilbake, men jeg tviler på at han vil bli aktuell for stykket, sier Myhre.

Deler på rollen Hun er veldig glad for at de klarte å få tak i to så rutinerte skuespillere fem uker før premieren, og forteller at Hatlo allerede er i gang med prøvene. Neste uke tar Trond Høvik opp arbeidet med prøver.

Anders spiller tirsdager, onsdager og torsdager, mens Trond overtar i helgene, sier Myhre.

- Årsaken til det, er at begge er veldig opptatte med andre ting - på andre scener. Anders spiller i hver helg komedie i Stockholm i helgen en komedie. Vi har hatt utrolig flaks få med å få så sterke kandidater på så kort varsel, sier Myhre.

Anders Hatlo var sist å se på Centralteatret i vår, i musikalen «Lenge leve livet» og Trond Høvik i «Hypokonderen» av Molière på Hovedscenen i 2014.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media