Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dennis Storhøi-forestilling tas av teaterplakaten

Bare elleve dager før premiere.

UTSATT: «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus», som skulle ha blitt spilt på Christiania Teater fra og med 21. september, er utsatt på ubestemt tid. Dennis Storhøi er eneste skuespiller som medvirker. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet
UTSATT: «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus», som skulle ha blitt spilt på Christiania Teater fra og med 21. september, er utsatt på ubestemt tid. Dennis Storhøi er eneste skuespiller som medvirker. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Dersom alt hadde gått som planlagt, skulle skuespiller Dennis Storhøi (52) ha fortalt om forskjellene mellom kvinner og menn fra scenen på Christiania Teater 21. september.

Slik blir det ikke. Forestillingen «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus» er nemlig utsatt på ubestemt tid.

Det bekrefter produsent Espen Seim Parmann.

- I påvente av ny dato er den avlyst, sier han til Dagbladet.

For lite tid Årsaken til at forestillingen nå blir tatt av plakaten bare elleve dager før premiere, skyldes lite tid til rådighet.

- Vi var ikke helt i mål. Det er en kombinasjon av at Svein (Sturla Hungnes, regissør, journ. anm.) og Dennis (Storhøi, journ. anm.) er så opptatte som de er, og at vi skulle hatt lenger tid. I forhold til tiden vi har hatt til rådighet har vi ikke følt at det var tilstrekkelig. Vi må finne vår form, sier produsenten.

Teaterstykket er basert på den amerikanske ekteskapsrådgiveren John Grays bok med samme tittel, utgitt i 1992.

- Dette er jo en forestilling som alle de stedene den har blitt spilt har fått en tilpasning. Temaet blir jo ganske forskjellig oppfattet etter hvilket land den spilles i - forholdet mellom mann og kvinne er annerledes her enn i Frankrike, eller i USA der boka er fra, sier Seim Parmann.

Billetter refunderes Produsenten forteller at de som har kjøpt billett, får utgiften refundert.

- Det er jo synd for de som har kjøpt billett, men de får sjansen igjen, og da får de sjansen til å se noe bra, sier Seim Parmann.

«Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus» skulle ha blitt spilt seks ganger på Christiania Teater med Dennis Storhøi som eneste skuespiller på scenen.

- Veldig dramatisk er det ikke. Det var bare seks forestillinger, ikke høstens store satsing vi avlyser. Og vi kommer tilbake med noe det svinger av, bedyrer Seim Parmann.

Det har ikke lykkes Dagbladet i å få en kommentar fra Dennis Storhøi i dag.

REGISSØR: Svein Sturla Hungnes.

Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
REGISSØR: Svein Sturla Hungnes. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media