Dennis Storhøi-forestilling tas av teaterplakaten

Bare elleve dager før premiere.

UTSATT: «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus», som skulle ha blitt spilt på Christiania Teater fra og med 21. september, er utsatt på ubestemt tid. Dennis Storhøi er eneste skuespiller som medvirker. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet
UTSATT: «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus», som skulle ha blitt spilt på Christiania Teater fra og med 21. september, er utsatt på ubestemt tid. Dennis Storhøi er eneste skuespiller som medvirker. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dersom alt hadde gått som planlagt, skulle skuespiller Dennis Storhøi (52) ha fortalt om forskjellene mellom kvinner og menn fra scenen på Christiania Teater 21. september.

Slik blir det ikke. Forestillingen «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus» er nemlig utsatt på ubestemt tid.

Det bekrefter produsent Espen Seim Parmann.

- I påvente av ny dato er den avlyst, sier han til Dagbladet.

For lite tid Årsaken til at forestillingen nå blir tatt av plakaten bare elleve dager før premiere, skyldes lite tid til rådighet.

- Vi var ikke helt i mål. Det er en kombinasjon av at Svein (Sturla Hungnes, regissør, journ. anm.) og Dennis (Storhøi, journ. anm.) er så opptatte som de er, og at vi skulle hatt lenger tid. I forhold til tiden vi har hatt til rådighet har vi ikke følt at det var tilstrekkelig. Vi må finne vår form, sier produsenten.

Teaterstykket er basert på den amerikanske ekteskapsrådgiveren John Grays bok med samme tittel, utgitt i 1992.

- Dette er jo en forestilling som alle de stedene den har blitt spilt har fått en tilpasning. Temaet blir jo ganske forskjellig oppfattet etter hvilket land den spilles i - forholdet mellom mann og kvinne er annerledes her enn i Frankrike, eller i USA der boka er fra, sier Seim Parmann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer