Dennis Vareide vil tvangsinndrive penger fra dømt youtuber (20)

- Har verken penger eller noe av verdi, svarer 20-åringen.

PÅGÅENDE SAK: Dennis Vareide fra YouTube-duoen Prebz & Dennis og «Farmen kjendis» har ikke fått utbetalt oppreisning og saksomkostninger . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅGÅENDE SAK: Dennis Vareide fra YouTube-duoen Prebz & Dennis og «Farmen kjendis» har ikke fått utbetalt oppreisning og saksomkostninger . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I januar ble en 20 år gammel youtuber, som den gangen var 19 år, dømt for ærenkrenkelser av Youtube-kjendis Dennis Vareide (27). Oslo Tingrett dømte 20-åringen til å betale til sammen 140.000 kroner i oppreisning og saksomkostninger til Vareide.

Men Vareide har fortsatt ikke sett noe til pengene.

Ifølge Vareides advokat, Jon Wessel-Aas, har man i utgangspunktet to ukers betalingsfrist når dommen faller, dersom man ikke anker. Siden 20-åringen ikke har anket, og ikke betalt, har Vareide planer om å tvangsinndrive disse pengene gjennom Namsmannen.

- Det vil bli gjort. Det er saksomkostninger som skal betales. Jeg ser at han drar inntekter på dette prosjektet og gjennom Youtube-kanalen sin, og han selger merchandise, så jeg kommer til å kreve inn pengene, sier Vareide.

- Skal kreves inn

Den 20 år gamle Oslo-mannen har ved flere anledninger publisert svært grove påstander mot Dennis Vareide på Youtube. Han har også publisert tilsvarende påstander mot andre på sin Youtube-kanal.

- Det er akkurat som forventet at han ikke har betalt, men kreves inn skal de, sier Vareide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer