Denzel mot Jennifer

Det ser ut til at «Man on Fire» vil toppe de amerikanske kinolistene denne helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kampen om kinogjengerene står denne helga mellom Denzel Washington i «Man on Fire» og Jennifer Garner i komedien «13 Going on 30».

Og det er førstnevnte som kommer til å gå av med seieren ifølge nyhetsbyrået Associated Press. Filmen som er regissert av Tony Scott («True Romance», «Spy Game» og broren til Ridley) ligger an til å hente inn 23 millioner dollar og dermed slå «13 Going on 30» med en million.

Men forskjellen er allikevel såpass liten at filmene kan bytte plass når de endelige tallene slippes i morgen.

Denzel i form

Uansett er dette den Washingtons beste åpningshelg siden hans Oscar-vinnende opptreden i «Training Day». De to siste filmene, «Antwone Fisher» og «Out of Time» fikk en heller lunken mottagelse i USA.

I «Man on Fire» spiller han en sikkerhetsvakt som går voldelig fram for å redde en ti år gammel jente fra kidnappere. Ifølge filmselskapet 20th Century Fox var 55 prosent av de som kjøpte billett kvinner, noe som er uvanlig for denne action-filmer.

Den nye Julia?

Komedien «13 Going on 30» er rettet mot «barnet i oss alle». Filmen handler en 13 år gammel jente som våkner opp en dag som 30-åring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.