Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Depeche Mode avlyser konserter

Men ingen fare for Quart foreløpig.

(Dagbladet.no): Depeche Mode måtte avlyse konserten i Chicago i går, og fikk ikke gjennomført et show i Kansas tidligere i uken.

Årsaken er at vokalist Dave Gahan sliter med en halsinfeksjon, skriver nyhetsbyrået AP.

Under showet i Kansas gikk Gahan av scenen etter en halvtime. Martin Gore sang da på to låter, mens publikum ble fortalt at bandet slet med tekniske problemer.

Til slutt kom bandets turnemanger på scenen og fortalte at Gahan var borte. Gore fortalte de 5500 frammøtte at frontfiguren hadde fått et «illebefinnende».

Torsdag 6. juli skal bandet etter planen stå på scenen i Bendiktsbukta under Quart-festivalen, og festivalgeneral Toffen Gunnufsen tar meldingene om Gahans helsetrøbbel med stor ro.

- Det har jo så sinnssykt mange konserter, og det er lenge til juli. Vi satser på at alt er i orden - vi har i hvert fall ikke fått meldinger som tyder på det motsatte, sier han til Dagbladet.no.

MÅTTE TA OVER: Martin Gore (t.h.) måtte ta vokalansvaret da stemmen til Dave Gahan sviktet. FOTO: SCANPIX/REUTERS
MÅTTE TA OVER: Martin Gore (t.h.) måtte ta vokalansvaret da stemmen til Dave Gahan sviktet. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media