Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Depeche Mode til Norge

Skal spille i det kalde nord til vinteren.

TIL NORGE:  Herrene i synthpop-gruppa Depeche Mode kommer til Norge mot slutten av året. Fra venstre står Martin Gore, Dave Gahan og Andrew Fletcher. Foto: REUTERS/Benoit Tessier
TIL NORGE: Herrene i synthpop-gruppa Depeche Mode kommer til Norge mot slutten av året. Fra venstre står Martin Gore, Dave Gahan og Andrew Fletcher. Foto: REUTERS/Benoit Tessier Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Britene i Depeche Mode slapp sitt trettende album 25. mars. Nå er det klart at trioen kommer til Norge som en del av sin omfattende turné.

Fredag den 13. desember gjester de Telenor Arena. Det opplyser arrangør Live Nation i en pressemelding

100 mill. Bandet ble grunnlagt på begynnelsen av 1980-tallet av Dave Gahan, Andy Fletcher og Martin Gore, og har solgt over 100 millioner album siden. Med sin synthpop regnes de som pionerer innen sin sjanger.

I slutten av mars ble bandets trettende album sluppet. Dagbladets anmelder Torgrim Øyre mener bandet er likt seg selv på godt og vondt på plata «Delta Machine», og mener de har lite nytt å by på. Terningen endte på fire øyne.

Turné Depeche Mode gjorde det klart tidligere at de ville spille nærmere 40 konserter i forbindelse med den nye plata, og ifølge Live Nation er de fleste allerede utsolgt. I pressemeldingen opplyser også konsertarrangøren at fire konserter skal spilles innendørs, mens resten blir på ulike stadioner og egnede utesteder.

Live Nation skriver også at med dette vil bandet spille for mer en 1,5 millioner fans i 25 forskjellige land, og skal du få med deg låter fra det trettende albumet live fredag den 13., åpnes billettsalget på tirsdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!