Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Depp vil lage Nick Hornby-film

Kjøper rettighetene til «Fritt fall».

Johnny Depp har kjøpt filmrettighetene til bestselgeren «Fritt Fall» av Nick Hornby, forfatteren bak «Tribunefeber», «High Fidelity» og «Gutter er gutter».

Siden debuten i 1992 har Hornby gjort det til en kunst å skrive morsomt om lett apatiske og depressive personer. Romanene hans lar seg lett gjøre om til levedyktige filmmanus, noe Johnny Depp har merket seg.

Depp satser på «Fritt fall», eller «A Long Way Down», og filmen er ventet til neste år, muligens med depp selv i en av hovedrollene. Den innbundete versjonen av boka solgte mer enn 160.000 eksemplarer i Storbritannia, mens paperbackversjonen, som kom i april i år, ligger på toppen av bestselgerlistene nå.

«Fritt fall» handler om fire ulike personer på randen av selvmord som møtes nyttårsaften, alle klar til å hoppe ut fra taket av den samme bygningen.

(ANB-AP)

SATSER PÅ SELVMORDSFILM: Johnny Depp har kjøpt rettighetene til «Fritt fall». FOTO: SCANPIX/REUTERS
SATSER PÅ SELVMORDSFILM: Johnny Depp har kjøpt rettighetene til «Fritt fall». FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer
FILMSKAPERNES FAVORITT: Nick Hornby.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling