Deppa Downey

Robert Downey Jr blir behandlet for depresjon etter at han i forrige uke igjen ble tatt med narkotika.

Den talentfulle skuespilleren Robert Downey Jr. ble i forrige uke arrestert for besittelse av narkotika. Det er klart at politiet i Los Angeles vil ta ut tiltale mot skuespilleren, som nettopp er blitt løslatt fra fengsel hvor han avtjente en narkotika dom. Dersom Downey Jr. blir dømt kan han risikere opp til seks års fengsel.

I helgen sjekket Downey Jr. seg selv inn på sykehus hvor han får behandling for sin depresjon, skriver Reuters.

Skuespilleren hadde begynt å få livet sitt på plass igjen og hans opptreden i tv-serien «Ally McBeal» var en stor suksess. Nå kan det se ut som om alt faller fra hverandre.

Robert Downey Jr. skulle egentlig spille mot både Julia Roberts og Catherine Zeta-Jones i filmen «America's Sweethearts». Nå har sjefen i Revolution Studios, Joe Roth, begynt å se seg om etter en erstatning for Downey. Innspillingen starter 10 januar og det er nøyaktig to uker etter at Downey må stille for retten igjen.

- Da ingen vet hva dommen blir, har Revolution Studios begynt å utarbeide en liste over mulige skuespillere som kan erstatte Downey Jr, sier en talsmann for Revolution Studios til Reuters.

ROBERT REDFORD vil gjerne være konge i «The Castle». Her skal han spille en general som blir dømt til fengsel. I fengsel trener generalen resten av fangene til å bli sin egen private hær. Mark Wahlberg er også aktuell for en rolle i filmen.

CHARLTON HESTON vender tilbake til «The Planet of the Apes» i Tim Burtons nyinnspilling av den gamle sci-fi klassikeren. Heston skal derimot ikke spille menneske i filmen, men en gammel sykelig ape som klager over menneskehetens natur.

MEG RYAN og Russell Crowe nekter å gjøre avis intervjuer i forbindelse med sin nye film «Proof of Life». De har kun sagt seg villig til å gjøre tv-intervjuer. Det betyr at regissør Taylor Hackford er ennå mer overarbeiet enn tidligere da han må gjøre alle intervjuene selv. CATHERINE ZETA-JONES har ingen planer om å bli hjemmeværende husmor i nærmeste fremtid. Warner Bros. har kjøpt rettighetene til miniserien «Trust» hvor Zeta-Jones er tiltenkt hovedrollen. Zetas bror Lyndon Jones står som produsent for prosjektet. Filmen handler om en advokat (Zeta) som oppdager at hennes ektemann, en lege, har en affære med en av sine pasienter.

NARKOTATT: Robert Downey jr. er tatt med narkotika. Da ble han deppa.