Deprimert etter skilsmissen

Michael Jackson er deprimert etter skilsmissen med Debbie Rowe: - Hadde det ikke vært for barna hadde jeg tatt livet av meg, sier Jackson.

Michael Jackson har tøffe uker bak seg. Da sykepleieren Debbie Rowe leverte inn skilsmissepapirene kom det som et sjokk på ham. Etter tre års ekteskap hadde hun fått nok. De to bodde ikke sammen, Jacko tok aldri kontakt og hun fikk aldri treffe sine to barn Prince Michael Jr og Paris Michael.

Betalte dyrt

Jackson punget ut ut 65 millioner kroner for å få omsorgen for barna. For ikke lenge siden ble han observert hånd i hånd med sønnen, skriver Expressen. Jackson var som vanlig kledd i svart og hadde munnbind, mens Prince Michael Junior klarte seg bra uten. De to var ute for å handle leker - en av pappa Michaels største hobbyer. Jacksons gigantiske gård i Neverland er den rene fornøyelsesparken med en mengde ansatte.

Avlyste

Noen dager etterskilsmissen fra Debbie Rowe avlyste Jackson sine to konserter på nyttårsaften. Han skulle ha sunget inn det nye milleniet på New Zealand og på Hawaii.

SKILT OG DEPPA: Michael Jackson er deppa etter skilsmissen.