«Der ingen skulle tru»-Severin får eget TV-program

Fulgt tett av NRK i ett år.

TIPSET EGEN KANAL: Det var programleder Oddgeir Bruaset (til høyre) som tipset NRK om Severin Rønes. Nå er 32-åringen blitt fulgt av kamera i ett år. Foto: Endre Vellene
TIPSET EGEN KANAL: Det var programleder Oddgeir Bruaset (til høyre) som tipset NRK om Severin Rønes. Nå er 32-åringen blitt fulgt av kamera i ett år. Foto: Endre Vellene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SYKKYLVEN (Dagbladet): Severin Rønes (32) fikk flere hundre frierbrev etter han var med i «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Nå er han blitt fulgt av NRK i ett år.

- Jeg følges av kamera fra morgen og til kveld. Det er full fart. Det er rart jeg ikke har gått lei av NRK-fotografen ennå, sier Severin Rønes (32) til Dagbladet og ler.

8. mars 2009 møtte seerne den da 25 år gamle Severin for første gang i «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu» på NRK. Programleder Oddgeir Bruaset fortalte om gutten som valgte å flytte tilbake til familiegården på Røneset i Sykkylven kommune - et sted du enten må ta beina fatt i en time for å nå, eller du må kjøre båt i 20 minutter over Storfjorden.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.