«Der ingen skulle tru»-Severin får eget TV-program

Fulgt tett av NRK i ett år.

TIPSET EGEN KANAL: Det var programleder Oddgeir Bruaset (til høyre) som tipset NRK om Severin Rønes. Nå er 32-åringen blitt fulgt av kamera i ett år. Foto: Endre Vellene
TIPSET EGEN KANAL: Det var programleder Oddgeir Bruaset (til høyre) som tipset NRK om Severin Rønes. Nå er 32-åringen blitt fulgt av kamera i ett år. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SYKKYLVEN (Dagbladet): Severin Rønes (32) fikk flere hundre frierbrev etter han var med i «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Nå er han blitt fulgt av NRK i ett år.

- Jeg følges av kamera fra morgen og til kveld. Det er full fart. Det er rart jeg ikke har gått lei av NRK-fotografen ennå, sier Severin Rønes (32) til Dagbladet og ler.

8. mars 2009 møtte seerne den da 25 år gamle Severin for første gang i «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu» på NRK. Programleder Oddgeir Bruaset fortalte om gutten som valgte å flytte tilbake til familiegården på Røneset i Sykkylven kommune - et sted du enten må ta beina fatt i en time for å nå, eller du må kjøre båt i 20 minutter over Storfjorden.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer