Deres fakta er den nye makta

Jorden ble ikke skapt av Gud på sju dager, men to. De siste fem dagene tok han en tjall sammen med slabbedaskene i The Big Bang.

SLAGET VED HASTINGS I 1077:  Glem det du trodde var historien om slaget ved Hastings i 1066. Nå som verden skal tro på alternative fakta kan vi med sikkerhet slå fast at det fant sted 10 år seinere. Dette i følge det kritthvite hus i Washington. Foto: NTB Scanpix
SLAGET VED HASTINGS I 1077:  Glem det du trodde var historien om slaget ved Hastings i 1066. Nå som verden skal tro på alternative fakta kan vi med sikkerhet slå fast at det fant sted 10 år seinere. Dette i følge det kritthvite hus i Washington. Foto: NTB ScanpixVis mer
Meninger

Alt du trodde var fakta kan du nå glemme. Fra og med 20. januar skal og må vi trekke alt i tvil, ettersom nesten alt som tidligere ble kalt fakta nå blir trukket i tvil fordi det dukker opp det som kalles alternative fakta.

Derfor, alt som er blitt sagt eller som blir sagt eller skrevet av politisk korrekte forskere, journalister, lærde, politikere, botanikere, ornitologer, historikere og forfattere er løgn. Dette fordi de fleste menneskene innenfor disse grupperingene har en agenda som ikke passer med den nye verdensordningen fra det kritthvite herredshus. Som en kollega sier, vi er nå handelsreisende i alternative fakta.

På tide, vil kanskje mange rope. De som er forbannet og oppgitt over at de liberale nå har styrt denne verden utenfor stupet siden sist de med enkle løsninger hadde makten (før og under krigen).

Derfor slå vi et slag for den splitter nye, faktabaserte og alternative viten. Den som nå viser at grunnloven på Eidsvoll fra 1814 stammer fra 6. mai 1856, for øvrig samme dag som Sigmund Freud ikke ble født. Slaget ved Hastings var ikke i 1066, men i 1077.

I tillegg er det spennende å se at den amerikanske borgerkrigen ble vunnet av sørstatene. England vant dessverre ei heller VM i fotball i 1966, det gjorde USA (selv om de ikke deltok). Barack Obama var ikke den første svarte presidenten, det var Howlin Wolf. Og, når det gjelder klimapolitikk viser det seg at havet ikke stiger, det synker og ingenting er menneskeskapt, alt er skapt av ikke-menneskeskapte maskiner.

Men, når det kommer til Gud så trekkes lite i tvil annet enn at Gud ikke skapte verden på sju dager, men på to (de siste fem dagene hang han med hasjrøykerne fra utbrytergruppa Big Bang). Jesus ble født i går.

Vi må forresten stille et kontrafaktisk spørsmål: Spørre hvordan historien ville utviklet seg dersom en historisk hendelse hadde gått annerledes. Hva om Donald Trump egentlig er født Dolly Trump? Ville hun i dag ha vært den første kvinnelige presidenten i United States of Mumbo Jumbo?

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.