Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Deres høyeste majones

Dronning Sonja lo hjertelig da nebbdyret Molo kalte henne «Deres høyeste majones» på Barne-TV i kveld.

Dronningen viste en særdeles avslappet side av seg selv da hun i kveld dukket uventet opp i barne-TV-serien «Kalle og Molo» på NRK1.

Det var nebbdyret Molo som fikk møte dronningen. Han var på omvisningen på slottet sammen med vennen Kalle.

Under visningen stakk Molo av fra sin følgesvenn og påtraff selveste dronningens på hennes kontor. Her oppstod det en søt liten passiar mellom de to. Sonja viste at hun har godt lag med såvel mennesker som nebbdyr. Da Molo dunket hodet mot dronningens pult framførte hun følgende regle, som hun har lært av sin mor:

«Kjære Skrotta/ Bjørnen Trotta / Legg på en lammelort / i morgen er det atter grodd»

Etterpå bøyde hun seg fram og blåste på såret før hun fikk Molo til å framsi den samme regla.

Da Molo fortalte menneskevennen Kalle om besøket senere på kvelden, trodde ikke Kalle på et ord av det Molo fortalte. Men det gjør alle de tusen barna som så på TV i kveld. Molo inviterte dronningen hjem til seg neste gang hun var i nærheten av der han bor. Og hvem vet - kanskje dronningen dukker opp igjen?

OMSORG: Da Molo slo hodet i dronningens pult under kveldens episode av «Kalle og Molo» blåste hun på såret og leste en regle hun hadde lært av sin mor.