Shia LaBeouf:

Derfor angrer han på samarbeidet med stjerneregissør

Skuffet over møtet med Steven Spielberg. 

SKUESPILLER: Shia LaBeouf fikk sitt gjennombrudd med Steven Spielberg-produserte «Transformers» i 2007. Men ifølge skuespilleren var det ikke bare stas å jobbe med regissørlegenden. Foto: Marco Piovanotto/ ABACAPRESS.COM / NTB scanpix
SKUESPILLER: Shia LaBeouf fikk sitt gjennombrudd med Steven Spielberg-produserte «Transformers» i 2007. Men ifølge skuespilleren var det ikke bare stas å jobbe med regissørlegenden. Foto: Marco Piovanotto/ ABACAPRESS.COM / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Catch Me If You Can», «Schindlers Liste», «E.T.», «Saving Private Ryan» ...

Lista er lang over regissør Steven Spielbergs filmatiske bragder, noe som naturlig nok gjør ham attraktiv å jobbe med for nye skuespillere.

I starten av karrieren drømte Shia LaBoeuf (30) i likhet med mange av sine kolleger om å ha en rolle i en Spielberg-regissert film.

Men i et ferskt intervju med Variety røper LaBoeuf at han ble skuffet over møtet med stjerneregissøren og -produsenten, som han har jobbet med i filmer som «Disturbia», «Transformers» og «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull».

- Jeg vokste opp med ideen om at du hadde kommet deg dit du skulle, hvis du fikk jobbe med Spielberg, sier skuespilleren til Variety.

Men samarbeidet skulle ikke bli slik han hadde drømt om. Da La Boeuf endelig satte sine føtter på et Spielberg-filmsett var skuffelsen stor:

- Du kommer dit, og så innser du at du ikke møter den Spielbergen du drømmer om. Du møter en annen Spielberg, som er på et annet stadie i karrieren sin. Han er ikke så mye regissør som han er en jæ**a bedrift, hevder 30-åringen, som opplevde at det ikke var rom for at han kunne utvikle seg som skuespiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer