Brendan Fraser:

Derfor ble han borte

Etter et tiår ute av rampelyset gjør Brendan Fraser (52) stor-comeback med roller i tre storfilmer.

COMEBACK: Brendan Fraser har vært ute av rampelyset i nærmest ti år. Nå vender han tilbake i Martin Scorseses kommende storfilm, «Killing of the Flower Moon» side om side med stjerner som Robert De Niro og Leonardo DiCaprio. Foto: Berliner Studio / BEImages
COMEBACK: Brendan Fraser har vært ute av rampelyset i nærmest ti år. Nå vender han tilbake i Martin Scorseses kommende storfilm, «Killing of the Flower Moon» side om side med stjerner som Robert De Niro og Leonardo DiCaprio. Foto: Berliner Studio / BEImages Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter nærmest et tiår ute av rampelyset gjør Brendan Fraser (52) comeback på storskjermen. Deadline avslører at den amerikansk-kanadiske skuespilleren har blitt castet i to kommende storfilmer; Martin Scorseses «Killers of the Flower Moon» og regissør Max Barbakows komedie, «Brothers».

I den nye Scorsese-filmen vil Fraser spille side om side med blant annet Scorsese-favorittene Leonardo DiCaprio og Robert De Niro, og den Emmy-nominerte skuespilleren Jesse Plemons. Deadline hevder at Fraser vil spille rollen som advokaten W.S Hamilton.

«Killers of the Flower Moon» er et krimdrama satt i Oklahoma på 1920-tallet som dreier seg rundt mordene på osagefolket, og er basert på David Granns bok med samme navn.

Forsvant fra rampelyset

Fraser var ett av Hollywoods heteste navn på 90-tallet med roller i storsuksesser som «George of the Jungle» og «Gods and Monsters». 90-tallsstjernen er kanskje best kjent for sin rolle som Rick O'Connell i filmtrilogien, «Mumien».

Etter rollen ble skuespilleren et av Hollywoods heteste navn og fulgte opp med flere roller på 2000-tallet, blant annet i den Oscar-nominerte filmen «Crash» i 2004. Men på slutten av 2000-tallet opplevde skuespilleren en rekke fysiske og psykiske helseplager som fikk han til å trekke seg ut av rampelyset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer