«Charlie Says»

Derfor drepte kvinnene for Charles Manson

LSD, sex og ritualdrap. Slik styrte den karismatiske sektlederen kvinnene i Manson-familien.

MANSON-FAMILIEN: Susan Atkins, Patricia Krenwinkel og Leslie Van Houten på vei for å få forkynt dommen for drapene de utførte den skjebnesvangre augustnatta i 1969. Foto: NTB Scanpix
MANSON-FAMILIEN: Susan Atkins, Patricia Krenwinkel og Leslie Van Houten på vei for å få forkynt dommen for drapene de utførte den skjebnesvangre augustnatta i 1969. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like over midnatt 9. august 1969 brøt den beryktede Manson-familien seg inn i en luksuriøs villa i Hollywood. De var ledet av den karismatiske Charles Manson.

Manson-familien ble styrt av sin leder med LSD og hjernevasking. Sekten holdt til på en gård utenfor Los Angeles, der de levde i et fellesskap, brukte narkotika og deltok i orgier.

Selv om de i starten fulgte hippiebevegelsens lære om fri kjærlighet - og praktiserte det til det fulle, ble målet etter hvert et ganske annet: rasekrig mellom svarte og hvite i USA.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer