Derfor droppet filmskaperne en av de mest omtalte sexscenene i Fifty Shades

- Historien er jo like viktig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) En av de mest omtalte scenene i «Fifty Shades of Grey» kommer ikke til å være med i filmen, har regissør Sam Taylor-Johnson fortalt i et lengre intervju med Variety.

Det dreier seg om den såkalte tampong-scenen, der den dominante kjekkasen Christian Grey uoppfordret fjerner Anastasia Steeles tampong før han har sex med henne.

Fjernet flere sex-scener - Det ble aldri diskutert engang, sier Taylor-Jonson til Variety, mens produsent Michael De Luca forklarer at film-sexen ikke kan være like eksplisitt som de mange hete beskrivelsene i bøkene til E.L. James.

Noe av årsaken er at Universal tidlig bestemte seg for å sikte seg inn mot såkalt R-rating, det vil si at ungdom kan se filmen i følge med voksne.

Selv uten den famøse tampong-scenen, inneholdt de første utkastene fra manusforfatter Kelly Marcel langt mer sex enn det manuset de til slutt endte opp med.

- Historien er like viktig Regissørens forklaring på endringene vil kanskje overraske noen:

- Vi fikk en følelse av at det var altfor mye sex. Historien er selvsagt like viktig. Vi forsøkte å balansere fortellingen riktig, slik at det ene ikke skulle drukne det andre. Det er oppbyggingen som er interessant. Med en gang vi kommer til penetreringen på film, føler jeg at det er over, sier Taylor-Johnson i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer