Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Derfor er det ikke noe særlig å kline med Jennifer Lawrence på film

Spiser tunfisk og hvitløk, og pusser ikke tenna.

(Dagbladet): Onsdag er det premiere på «The Hunger Games: Mockingjay Part 1» - den første delen av filmatiseringa av den siste boka i den populære ungdomsfantasy-bokserien.

I den forbindelse har Liam Hemsworth (24) stilt opp på Jimmy Fallons «The Tonight Show» og eksponert seg for seernes spørsmål.

Hawthorne spiller Gale Hawthorne, som under dramatiske omstendigheter utvikler et nært forhold til Jennifer Lawrences rollefigur, roman- og filmseriens sentrale heltinne Katniss.

Motbydelig Kyssescenene med den ettertraktede skuespillerinna var imidlertid det merkeligste med hele filminnspillinga, røper den australske kjekkasen.

- Det ser bra ut fra utsiden, og jeg er en god venn med jennifer. Men hun gjør et poeng av å spise hvitløk, tunfisk eller noe annet motbydelig før kyssescenene, sier Hawthorne på tv-showet.

- Rett før scenene skal spilles inn kommer hun og forteller hva hun har spist, og at hun ikke har pusset tenna, sier han.

Advarsel Lawrence selv har bekreftet historien på en pressekonferanse, ifølge People.

- Jeg spiste en stor sandwich rett før en kyssescenene. Men jeg gir ham en advarsel.

I tv-intervjuet røper Hawthorne også at han hadde krøller og fregner da han gikk på skolen, og var forelska i Alyssa Milano, som spilte i den populære tv-serien «Charmed» fra 1998 til 2006.

Hvis du lurer på hvilken film som får Liam Hemsworth til å grine, er det «Titanic».

GODE VENNER: Liam Hemsworth og Jennifer Lawrence har hovedrollene i «The Hunger Games»-filmene. Foto: Stella pictures
GODE VENNER: Liam Hemsworth og Jennifer Lawrence har hovedrollene i «The Hunger Games»-filmene. Foto: Stella pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media